Heti Horoszkóp (02.05-02.12)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.72 / 18 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos
 
Mostanában olyankor is hajlandó vagy túlórázni, ha nem kapsz ezért plusz pénzt. Anyagi szinten is eredménye lehet a plusz munkának! Könnyen előfordulhat, hogy pénz áll a házhoz, ami elégedettséggel tölt el. Ha főnököd jutalmat ad, akkor ne csak a pénzt lásd a gesztusában, hanem a megbecsülését is. A magánéletedben már csak nyugalomra és gyengédségre vágysz. Különösen kedvesed figyelmére lehet szükséged! Amikor azt tapasztalod, hogy nincs ideje rád, akkor nagyon megsértődhetsz. Ha kedvesednek nincs kedve a szerelemhez, akkor tedd magad még vonzóbbá.
 
 
Bika
 
Fontos, hogy mennyire vagy baráti kapcsolatban munkatársaiddal. A jó hangulat nagyon pozitív, de a magánéletedet ne beszéld ki a többieknek! Ha így teszel, akkor kiszolgáltatott helyzetbe kerülhetsz, észreveheted, hogy pletykák céltáblája lettél. Ha hazaérsz, akkor gondoskodj gyakran szórakozásról, amit családtagjaiddal oszthatsz meg. Vegyél társasjátékokat gyermekeidnek, amellyel az egész család örömmel játszik. Egy kiadós kirándulás is közelebb hozhatja egymáshoz a családtagokat. A tél nem ok a bezárkózásra. Ha otthon leült a hangulat, akkor rázd fel a fásultságból családtagjaidat.
 
 
Ikrek
 
Jól kommunikálsz, és ez lehetőséget adhat, hogy előnyöket harcolj ki magadnak a munkahelyeden. Gondold végig, hogy milyen kérdésekben kellene egyeztetned a feletteseiddel, és ha alkalom adódik, akkor ne habozz kihasználni. A magánéletedben, több konfliktusban lehet részed. Elképzelhető, hogy apróságok miatt robban ki a veszekedés, melyet aztán nagyon megbántok. A lényeg, hogy ne keressetek bűnbakot, ne lássatok egymásban ellenséget. A házastársi feszültségeket oldhatja egy őszinte beszélgetés. Tiszta vizet kell önteni a pohárba! Tedd meg az első lépést a beszélgetés felé.
 
 
Rák
 
Energikus hangulatban vagy, és ilyenkor mindig nagy lendülettel végzed a dolgodat. Érdekesebb feladatokra vágysz, és amikor rádöbbensz, hogy monotonnak érzed a munkádat, akkor nagyon elkedvetlenedhetsz. Rosszabb esetben egészen közömbössé válhatsz a munkád iránt. A magánéletedben szükséged lenne néhány csendes estére, amikor csak egymásra figyelve lehetsz együtt kedveseddel. Jó ötlet, ha közösen főzitek meg a vacsorát, hiszen ez meghitt hangulatot teremt! A közös házimunka megerősíti a kapcsolatot. Ha közösen végzitek a házimunkát, akkor még nyilvánvalóbb, hogy összetartoztok.
 
 
Oroszlán
 
Változékonyak a hangulataid, megtörténhet, hogy szélsőséges hangulatingadozásaid vannak. Munkatársaid nem tudják, hogy miként kezeljék a szeszélyességedet, hiszen ez a viselkedés általában nem jellemző rád. A magánéletedben meglehetősen szürkének érzed a hétköznapokat, - kellene már valami, ami felpezsdíti az életedet. Ilyen lehet egy kisebb utazás, csinálj egy hosszú hétvégét, a családoddal! Olyan helyre menjetek pihenni, ami a család minden tagjának megfelel. Télen sem kell lemondanotok a kirándulásokról! Menjetek egy kellemes wellness szállodába!
 
 
Szűz
 
Nagy hajtóerőt jelentene számodra, ha munkahelyeden jobban elismernének, ám a következő időszak nem bővelkedik dicséretekben. Ha alkalom adódik rá, akkor kérdezd meg a főnöködet nyíltan, hogy mit gondol a munkádról. A magánéletedben egyedül érezheted magad, senki nem akarja levenni a válladról az otthoni munkákat. Kipihentebb lennél, ha legalább egy minimális szinten besegítenének családtagjaid. Kérd meg családtagjaidat, hogy Ők is vállaljanak valamit az otthoni munkákból! Így neked is jobb kedved lesz. Osszátok el igazságosan a feladatokat, melyeket senki sem szeret.
 
 
Mérleg
 
Rengeteg munka vár, ám ügyesen kezeled a feladataidat, és osztod be az idődet. Okosan szervezed meg a napodat, de még így is előfordulhat, hogy elúszol a teendőkkel. Ebben az esetben a legrosszabb megoldás, ha fejetlenül kapkodni kezdesz. A magánéletedben nagyon vágynál párod kedvességére és odafigyelésére, de azt tapasztalhatod, hogy most nincs szerelmes hangulatban. Megteheted, hogy közlöd vele, hogy valójában mire lenne szükséged! Ha közli, hogy fáradtabb, akkor légy vele megértő. Ha unalmasnak érzed a kapcsolatodat, akkor tedd magad érdekesebbé.
 
 
Skorpió
 
Végre kapsz néhány pozitív visszajelzést a munkahelyeden, és ez erőt ad a további munkához. Ha ügyes vagy, akkor a jövedelmed is emelkedhet, hiszen felkérhetnek, hogy végezd el szabadságon lévő munkatársaid feladatait is. Mérlegeld okosan, hogy futja-e erre az erődből. A magánéletedben fontos lesz, hogy érezd az összetartozás élményét családtagjaiddal. Ha teheted, akkor tölts minél több időt velük, de ilyenkor kapcsoljátok ki a tévét, és inkább egymásra figyeljetek! A hosszú téli estéken remek a társasjátékozás! Ha nem néztek tévét, akkor rájöttök, hogy régen beszélgettetek egy jót.
 
 
Nyilas
 
Minden erőtartalékodra szükséged lesz, ha át akarod vészelni valahogy a következő napokat. Annyira fáradt lehetsz, hogy minden egyes szabad percedet pihenésre kellene fordítanod. Ha teheted, akkor feküdj le korábban, és aludd ki magad jó alaposan. A magánéletedben is kedvetlenebb, morcosabb lehetsz, nincs türelmed, kedvesed problémáihoz. Ez akár veszekedésekhez is vezethet, melyek azért robbannak ki, mert nincs igazán energiád a kapcsolatodra. Megteheted, hogy kedvesed türelmét kéred. Beszélj őszintén a problémáidról! Mindenkinek lehetnek rosszabb időszakai.
 
 
Bak
 
Fontos, hogy a kapcsolataid mindig működőképesek legyenek, és még inkább így van ez, ha üzlettel foglalkozol! Gondozd jobban az ismeretségeidet, hiszen munkalehetőséget, vagy pénzt jelenthetnek neked. A magánéletedben szinte minden idődet kedveseddel töltenéd, érzéki hangulatban lehetsz! Annyira birtokolni akarod Őt, hogy könnyen féltékennyé válhatsz. Ez garantáltan nem használ a kapcsolatodnak. Óvakodj attól, hogy szerelmedet elszámoltasd az idejével. Ez nagyon romboló. A féltékenység sok kapcsolatot tönkretett már! Ne hagyd, hogy veled is megtörténjen.
 
 
Vízöntő
 
Vágysz rá, hogy könnyebb lehessen az életed a munkahelyeden, - úgy gondolod, hogy mostanában túl sok terhet raktak a vállaidra. Megengedheted magadnak, hogy lazíts egy kicsit, de azért a feladataidat vedd komolyan, ne csússz a határidőkkel. A magánéletedben szívesen szervezel érdekes programokat családtagjaidnak, jó ötlet egy közös, téli utazás. Ha, pedig ki tudsz venni egy szabadnapot, akkor az egész napos téli kirándulás is jó ötlet. Ettől a gyerekeknek is jobb lesz az étvágya! Egészségesebbé válhattok. A tél nem ok arra, hogy ki se dugjátok az orrotokat otthonról! Menjetek kirándulni.
 
 
Halak
 
Határozottan képviseled az álláspontodat, erőteljes egyéniség vagy. Most mindenki hallgat a szavadra, és ha ügyes vagy, akkor jó lehetőségeket kaphatsz az előrelépésre. A vezető pozíció, pedig olyan terület, ahol most kivirágozhatsz. A magánéletedben izgalmakra vágysz, örülnél, ha egy kicsit felpezsdülhetne az életed. Ha kisebb gyermekeid vannak, akkor töltsetek több időt közös játékkal! A szerelem is bekopogtathat az ajtódon, de legalábbis egy flörtre mindenképpen van kilátás. A játékos flört még nem bűn! Kicsit izgalmasabbá teheti az életedet.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények