Heti Horoszkóp (02.05 - 02.11)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.24 / 29 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Szorosabbra szeretnéd fűzni a munkakapcsolataidat, ezért rendkívül kedvesen viselkedsz a munkahelyeden. Akár feladatokat is átvállalsz a többiektől, megvan az energikusságod ahhoz, hogy többet dolgozz, mint munkatársaid. Azt tapasztalod, hogy jelentősen megnövekszik a népszerűséged, s a munkahelyi légkör is javulhat! A magánéletedben egy kicsit hallgatagabb lehetsz, mire esténként hazaérsz, nagyon elfáradhatsz. Kedvesed nem tudja mire vélni, hogy ennyire „morgós” hangulatban vagy.

 

 

Bika

 

Nagyon kreatívan dolgozol a munkahelyeden, bár ezt nem díjazzák különösebben a feletteseid. Jutalmat nem fogsz kapni az ötletességedért, de legalább a saját munkádat meggyorsíthatod. Arra is lesz energiád, hogy egy kicsit átstrukturáld a munkád területét, sokkal könnyebbé teheted a napi feladatokat. A magánéletedben egy kicsit visszahúzódóbb lehetsz, nincs kedved beszélgetni szerelmeddel. Akár „morcosnak” is láthat, holott csak arról van szó, hogy szótlanabb és fáradtabb vagy a megszokottnál.

 

 

Ikrek

 

A napokban fontos, hogy ne várd el másoktól, hogy kitalálják a gondolataidat! A kommunikációd minősége nagyon erőteljesen befolyásolhatja a munkádat és a magánéletedet is! Ha sikerül megtalálnod a hangot a munkatársaiddal, akkor könnyebben dolgoztok majd együtt. Ha, pedig leülsz tárgyalni a feletteseiddel, akkor akár új munkafeltételeket is kialakíthatsz. A családi életedben már egy kicsit hallgatagabb módon viselkedsz, s ennek az oka abban keresendő, hogy estére nagyon elfáradhatsz.

 

 

Rák

 

Érdeklődő hajlamod maximálisan kibontakozhat a napokban, s ezt a munkád során is lehetőséged lesz kibontakoztatni. Jobban hajlasz arra is, hogy meghallgasd munkatársaid, feletteseid véleményét, s végig is gondold ezeket az információkat. Ennek eredményeképpen kifejezetten együttműködő lehet a viselkedésed, s ez még nagyon sok hasznot hozhat neked. Szerelmi életedben jellemző lehet, hogy valami másra, újra vágysz, s ez az igény könnyen sodorhat bele egy új és szenvedélyes viszonyba, amely új élményeket tehet hozzá az életedhez.

 

 

Oroszlán

 

Türelmesebbnek kell lenned a munkahelyeden, hiszen aprólékos feladatokra is számíthatsz. A „szöszölős” munka nem a Te világod, tehát kénytelen leszel egy kis nyugalmat magadra erőltetni. Talán az időddel is okosabban kell majd bánnod, azt tapasztalhatod, hogy hajlamos vagy „elúszni” a feladatokban. A magánéletedet a végtelen szenvedély jellemezheti, nagyobb szükséged van kedvesed társaságára, mint máskor. Erotikus értelemben is sokkal érzékenyebb és fogékonyabb vagy, s rengeteg energiát meríthetsz a párkapcsolatodból.

 

 

Szűz

 

Alkalmas az időszak arra, hogy új terveidet elindíthasd a megvalósulás felé. Főleg a hivatásodban léphetsz nagyot előre, bár igaz, hogy túlságosan is kemény vagy önmagadhoz, s még akkor is teljesítményt akarsz kicsikarni magadból, amikor már pihenned kellene. Így azt tapasztalhatod, hogy idővel csökken a munkabírásod, hiszen nem vagy tekintettel a saját igényeidre. Magánéletedben arra lenne szükséged, hogy sokkal több időt tölthess a barátaiddal, hiszen már nagyon régen szórakoztál velük együtt, s kezdenek a kapcsolataid kihűlni.

 

 

Mérleg

 

Végre megengeded magadnak, hogy egy kicsit az érzelmeidről is beszélj, hiszen nagyon nyitott vagy a szeretetteljes beszélgetésekre. Ezt a hajlamodat a leginkább magánéletedben tudod hasznossá tenni, hiszen már elég régen mondtad ki nyíltan, hogy nagyon fontosak neked a családtagjaid. Különösen előnyös, ha kedvesednek teszel egy szerelmi vallomást, s újra kimondod, hogy ragaszkodsz hozzá. Ez a nyíltság rendkívüli módon megerősítheti a kapcsolatodat, s végül egészen egymásra tudtok majd hangolódni.

 

 

Skorpió

 

Sok megbeszélésed válhat aktuálissá a munkahelyeden, s ez nagyon időigényes lehet. Azt tapasztalhatod, hogy annyi aprósággal kell törődnöd, hogy nem marad időd a napi feladatokra. Ahhoz, pedig, hogy bennmaradj munkaidő után is, nem sok kedved van! A magánéletedben végtelen szenvedély a jellemző rád, párkapcsolatod nagyon felfrissülhet. Ha régi a kapcsolatod, akkor is azt tapasztalhatod, hogy újra nagy hatással vagytok egymásra, s ez igaz lehet testi és lelki értelemben is. Akkora vonzerővel rendelkezel, hogy néhány új kapcsolati lehetőség is jöhet az életedbe

 

 

Nyilas

 

Több pénz állhat a házhoz, ami nagyon jó lehet arra, hogy régóta dédelgetett álmaidat megvalósíthasd. Fordíts a saját céljaidra egy meghatározott összeget, ami csak arról szól, hogy Te jól érezd magad! Ha már nagyon régen szeretnél megvenni magadnak valamit, akkor engedd meg magadnak, hogy a saját igényeidet is kielégítsd. Párkapcsolatodban egy kicsit szeszélyesebben nyilvánulsz meg a napokban, s kedvesed nem tudja, hogy hogyan igazodjék el a viselkedéseden. Az ilyen időszakokban sokat jelentenek a tisztázó beszélgetések.

 

 

Bak

 

Nagyon érdeklődően viszonyulsz a munkatársak problémáihoz, s ez népszerűvé tehet a munkahelyeden. Még azokat a panaszokat is végighallgatod, amelyek nem is szorosan a munkával kapcsolódnak, hanem inkább magánjellegűek. Óvakodj azonban attól, hogy tanácsokat osztogass! A magánéletedben nagyon vonzó vagy, s sok dicséretet kaphatsz! Ezeknek az elismeréseknek most mégsem örülsz maradéktalanul, hiszen nem nagyon hiszel a saját vonzerődben. Éppen ezért gyanakodva fogadhatod a bókokat.

 

 

Vízöntő

 

Úgy érezheted, hogy a munkahelyeden nem tudod hasznosítani a képességeidet. Nem érzed igazán jól magad, úgy gondolod, hogy valami más az, ami igazán boldoggá tenne. Lehet, hogy körül kellene nézned a munkaerőpiacon, - találd meg a neked való állást! A magánéletedben előtérbe kerülhetnek az elfogadó, szeretetteljes beszélgetések, ami hosszabb távon is jót tehet a kapcsolatodnak. Emellett rengeteg szenvedély lesz a szerelmi életedben, ami nagyon izgalmas lehet számodra! Tölts minél több időt kedveseddel

 

 

Halak

 

A héten nem jellemző rád, hogy óriási munkakedved lenne, s ha mindenképpen be kell menned a munkahelyedre, akkor inkább egyedül dolgozol. Akár plusz tehernek érezheted a munkatársaiddal való kapcsolattartást, nem vagy túl beszédes hangulatban! Ez rányomhatja a bélyegét az egész napodra, s a magánéletedben sem vagy túl közlékeny. Kedveseddel is elég visszafogottan viselkedsz, azt hiheti, hogy haragszol rá valamiért. Mondd el neki, hogy egyszerűen csak fáradt vagy, pihenésre van szükséged.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények