Heti Horoszkóp (02.03 - 02.09)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.85 / 34 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Sokat gondolkozol a pénzügyeiden, s arra a megállapításra jutsz, hogy a jövedelmed nem áll arányban a munkád értékével. Túlságosan is stresszesnek érzed a munkádat, eleged van abból, hogy egy perc nyugalmad sincs. Ha munkahelyet szeretnél változtatni, akkor érdemes várnod még egy kicsit, - hamarosan megtalál az igazán jó lehetőség! A magánéletedben több vita is előfordulhat, méghozzá hétköznapi félreértések miatt. A világos kommunikáció nagyon fontos, amikor kedveseddel beszélsz.

 

 

Bika

 

A család meghitt közegére vágysz, a legszívesebben az összes idődet otthon töltenéd el. Semmi kedved bemenni a munkahelyedre, nagyon rosszul érzed magad, ha extra teljesítményt kell produkálnod. Alig várod, hogy délutánonként hazaérj, de nemcsak harmóniában lehet részed. Előfordulhat, hogy az indulatok otthon is elszabadulnak, s néhány vitában mindenképpen részed lehet. Javíthatsz a helyzeten, ha előveszed a kompromisszumkészségedet, s lehetőséget adsz az építő beszélgetésekre.

 

 

Ikrek

 

Több munkát vállalhatsz el, mint a teljesítőképességed, így szeretnéd kivívni a feletteseid bizalmát. Már régóta tudod azt is, hogy a jó munkakapcsolatok megkönnyítik a közös munkát, s megnövelik a hatékonyságot. Tedd kellemesebbé a munkahelyi légkört! A magánéletedben csendes napokra vágysz, amikor senki nem zavarja meg a családi harmóniát. A legszívesebben még a telefont sem vennéd fel, s talán nem is baj, ha egy-két napra kikapcsolod. Így sikerülhet kedveseddel intim légkört kialakítanotok.

 

 

 

Rák
Szórakozott lehetsz, álmodozásra vágysz. Ez nem segíti elő, hogy pontosságot, aprólékos odafigyelést kívánó feladatokkal foglalkozz! Azt tapasztalhatod, hogy még a fontos találkozókat, elintéznivalókat is elfelejted. Egyszerűen kiesnek a fejedből az információk, s ha nem írsz fel mindent, akkor nagyon kínos helyzetbe kerülhetsz. A magánéletedben örömteli időszak várható, talán annak köszönhetően, hogy eleve romantikusabb hangulatban vagy. Ha kedvesed jól rezonál erre, akkor nagyon szép napokat élhettek meg.

 

 

Oroszlán

 

Nagyon tehetségesen tudsz több jövedelmet kiharcolni magadnak főnöködnél. Ha több pénzt szeretnél, akkor diplomatikusan fogalmazd meg az igényeidet! Régóta úgy gondolod, hogy nem becsülik meg eléggé a szakmai tudásodat a munkahelyeden. Ha ez állandósul, akkor teljesen elmehet a kedved a munkától! A magánéletedben hajlandó vagy arra, hogy sokat beszélj az érzelmeidről, s nagyon empatikusan viselkedsz a családtagjaiddal! Jó ötlet, ha közös programot csináltok, ami erősebbé teszi a kapcsolatot.

 

 

Szűz

 

Lassabban haladhatsz a munkáiddal, s ezt nagyon bosszantónak éled meg. Érdemes türelmesnek lenned magaddal, hiszen kapkodással nem mész semmire! Adj időt magadnak azokra a feladatokra, amelyek nagyobb odafigyelést igényelnek! A magánéletedben arra kellene koncentrálnod, hogy hétköznapi örömöket tudj adni családtagjaidnak. Elfogadóan bántok egymással, s pont ez lehet a jó kapcsolat alapja. Alkalom nyílhat őszinte beszélgetésekre is, - akár régi feszültségeket is tisztázhattok.

 

 

Mérleg

 

A legjobb az lenne a számodra, ha egyedül dolgozhatnál, nehezedre esik a munkatársaiddal együttműködnöd. Fáradtabb vagy, így nem is tudod felvenni a többiek tempóját. Előfordulhat, hogy még a kommunikáció is nehezedre esik, így fontos információkról maradhatsz le. Gyakoribbá válhatnak hangulati ingadozásaid is, s ez egyaránt megjelenhet a munkádban és a magánéletedben is. Kedvesed azt tapasztalhatja, hogy könnyen válsz feszültté, s azt gondolhatja, hogy rá haragszol. Vigyázz, nehogy hisztisnek gondoljon.

 

 

Skorpió

 

Sok kreativitással rendelkezel, ezért most hajlandó lehetsz arra is, hogy segíts a feladatok megszervezésében. Ha valóban felvállalod a szervező szerepet, akkor olyan feladatokkal is megbízhatnak, amelyek a koordináló képességedre építenek. A jó ötleteket érdemes megosztanod a feletteseiddel, hiszen csak így lesz nyilvánvaló, hogy kreatív vagy. A munkahelyi terhek mellett a magánéletedre is lesz energiád, s megmutathatod kedvesednek, hogy igazi kikapcsolódást jelent számodra, ha közös programot csináltok.

 

 

Nyilas

 

Több pénz állhat a házhoz, ami örömteli, hiszen régen várod már ezeket az összegeket. Fordíts a saját céljaidra is belőle, ami csak arról szól, hogy Te jól érezd magad! Ha már nagyon régen szeretnél megvenni magadnak valamit, akkor törődj a saját igényeiddel is! Párkapcsolatodban egy kicsit szeszélyesebben nyilvánulsz meg a napokban, de ezzel azt szeretnéd elérni, hogy kedvesed jobban figyeljen rád. Ügyelj arra, hogy ezt ne vidd túlzásba, hiszen azzal ellenkező hatást érhetsz el! Jó, ha Te is kimutatod a ragaszkodásodat.

 

 

Bak

 

A munkahelyeden azt tapasztalhatod, hogy a többiek téged találnak meg az összes bánatukkal, szomorúságukkal. Ideális helyzet, ha van türelmed meghallgatni, s érzelmileg támogatni őket, hiszen ezért nagyon hálásak lesznek. Magánéletedre már nem jut elegendő érzelmi energiád, s mikor esténként hazaérsz, akkor már nagyon fáradt lehetsz. Kedvesed tapasztalhatja meg "morgós", morcos arcodat, s természetes, hogy ennek nem nagyon örül. Sokat segíthetsz a kialakult helyzeten azzal, ha odafigyelsz arra, hogy hozzá is kedves legyél.

 

 

Vízöntő

 

A most jelentős energiákat mozgósít benned, rengeteg tennivalóval találhatod magad szemben. Nagy szerencse, hogy örömmel dolgozol, jókedvű lehetsz a napokban. Vidám hangulatodat még a plusz terhek sem tudják elrontani, s azt tapasztalhatod, hogy sokkal könnyebben megy minden. Fele annyi idő is elég lehet a munkáidra, mint a megszokott időráfordítás. A magánéletedben, nagyon fogékony leszel a szerelemre, s ennek kedvesed örülhet. Rájössz, hogy a szex megsokszorozza az erődet.

 

 

Halak

 

Az anyagi megbecsülés nagyon fontos számodra. Arra vágysz, hogy pénzben is honorálják a munkádat. Ne abban határozd meg a saját értékedet, hogy mennyi pénzt tudsz szerezni. Érdemes diplomatikusan tudatnod a feletteseiddel, hogy tisztában vagy a saját szaktudásod értékével. Pénzügyi helyzeted, egzisztenciád fontos része az életednek, de a magánéleted is lényeges! Szerelmi életedben több feszültségre számíthatsz, többször is összeveszhettek kedveseddel. Beszéljétek meg az ügyet minél előbbt.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények