Heti Horoszkóp (01.29-02.05)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.32 / 22 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos
 
Feszültebb vagy, így nehezedre eshet egy helyben ülni a munkahelyeden. Ha ülőmunkát végzel, akkor állj fel időnként, mert a feszültség egyre csak nő benned. Most könnyebben provokálsz vitát a munkatársakkal! A magánéletedben játékossá válsz, itt az ideje közös programokat szerveznetek. Érdemes egy jó nagyot kirándulnotok, aminek a gyerekek is örülnek majd. Pároddal, pedig menjetek el végre egy romantikus helyre. Kell már egy kis lazítás és egymásra is időt kellene szánnotok.
 
Bika
 
Érdemes kinyitnod a füleidet a munkahelyeden, olyan pletykákat hallhatsz, amelyek érdekesek lehetnek számodra. Fény derülhet a munkahelyeden a rejtett erőviszonyokra, és a hallott információk ütőkártyák lehetnek a kezedben. A magánéletedben mindenkivel kedves vagy, ám amikor ezt nem viszonozzák, akkor morcossá válsz. Próbáld ráébreszteni családtagjaidat, hogy nekik is tenni kell valamit a családi békéért. Ha teljes egészében magadba zárkózol az nem megoldás! Kérj segítséget, ha sok az otthoni munka.
 
Ikrek
 
Központi kérdéssé válhat a jövedelmed, érdemes szóba hoznod a témát! Ha a fizetésedről tárgyalsz, akkor csak okosan! Ne kapkodd el a megbeszélést, támaszd alá érvekkel a mondandódat! A magánéletedben nehezebben hangolódtok egymásra családtagjaiddal, több vitátok is lehet. Különösen akkor nézel nehéz napok elé, ha kedveseddel már megromlott a kapcsolatod. Szerencsére alkalmat kaphatsz rá, hogy egy tisztázó beszélgetéssel rendezd a párkapcsolatodat. A türelem a legjobb hozzáállás.
 
 
Rák
 
Nem rejted véka alá a véleményedet a munkahelyeden, szókimondó hangulatban vagy, de meggondolatlanul teszel kijelentéseket. Szerencsére figyelsz, hogy ne bántsd meg munkatársaidat, - kerülöd a nyers, durva stílust. Így arra is lehet esélyed, hogy régóta húzódó konfliktusoknak tegyél pontot a végére. A magánéletedben barátságos légkör vehet körül, jó programokra számíthatsz! Vidd el gyermekeidet egy nagy sétára, ha az idő is engedi. Neked sem ártana egy kis mozgás, ami a szellemedet is felfrissítheti.
 
Oroszlán
 
Tisztában vagy főnököd elvárásaival, így nem esik nehezedre, hogy maradéktalanul teljesítsd az elvárásokat. Számíts rá, hogy olyan terheket is megpróbálnak a nyakadba varrni, amelyek nem is a Te munkakörödhöz tartoznak. Magánéletedben sok feszültség várható, amiért most Te vagy a felelős. Nehezen fogadod el, ha családtagjaid más véleményen vannak, mint Te. Gondold át, hogy mennyire vagy toleráns. Különösen kedvesedet kellene jobban megértened, - hiányzik neki az odafigyelésed.
 
Szűz
 
Érdemes a legrokonszenvesebb arcodat mutatnod munkatársaidnak és a főnöködnek. Nem mindegy, hogy miként alakulnak a munkahelyi kapcsolataid, - sok segítséget kaphatsz a többiektől! A magánéletedben felpezsdülhet az életed, elképzelhető, hogy barátok jönnek hozzátok. Szervezhettek egy partyt is, vásárolj némi rágcsálnivalót, vagy főzőcskézhettek közösen a barátokkal. Nem kell különleges konyhaművészeti alkotást kreálnod, inkább készíts valami egyszerűt, de finomat.
 
Mérleg
 
Ötletesen oldod meg a munkahelyi feladataidat, és szükséged is lesz a találékonyságodra. Be kell osztanod az idődet, és az energiáddal is takarékoskodnod kell, hiszen a feladatok is megszaporodnak. A magánéletedben arra vágynál, hogy sok figyelmet és szeretetet kapj. Amikor azt tapasztalod, hogy senki sincs tekintettel a munkádra és az igényeidre, akkor csalódottá válhatsz. Jó ötlet, ha ráveszed családtagjaidat, hogy vállaljanak részt a házimunkákból is. Így neked is több időd maradhat magadra.
 
Skorpió
 
Előnyös lenne, ha sokkal kedvesebb lennél munkatársaiddal. Ha túlságosan sokat morogsz a munkahelyeden, akkor tönkremehetnek a kapcsolataid. Az ilyen károkat, pedig nehéz helyrehozni! Megtörténhet, hogy munkatársaidnak szükségük van a segítségedre, és alakulhat úgy is, hogy Te fordulnál hozzájuk tanácsért. Törekedj tudatosan arra, hogy jó legyen a hangulat a munkahelyeden. A magánéletedben sok kedvességet kaphatsz, azt tapasztalod, hogy családtagjaid törődnek veled. Kölcsönös most a segítőkészség.
 
Nyilas
 
Általában érdeklődően kommunikálsz munkatársaiddal, pont ezért furcsa, hogy a napokban nyersebben fogalmazol. Hajlamos leszel rá, hogy magadba zárkózz, ami máskor egyáltalán nem jellemző rád. A magánéletedben ideje már tisztázni az ellentéteket, de próbáld meg jó hangulatban megbeszélni kedveseddel, ami a szívedet nyomja. Most megtalálhatjátok a hangot egymással, ami hosszabb időre is garantálhatja, hogy a kapcsolatotok működőképes lesz, sőt nagyon kellemesen alakul.
 
Bak
 
Nagyobb a hangod a munkahelyeden, mint máskor, és ez nem segíti elő, hogy harmonikus legyen a légkör. Máskor csendesen a háttérben maradsz, de most még az is előfordulhat, hogy vitákat kezdeményezel. Nem egyszerre kell elmondanod, ami a szívedet nyomja! Ha diplomatikusan viselkedsz, azzal sokat javíthatsz a helyzeten, sőt még előnyödre is válhat a feszült időszak! A magánéletedben is át szeretnéd venni az uralmi szerepet. Nem megoldás, ha utasításokat osztogatsz! Így családtagjaid fellázadnak.
 
Vízöntő
 
Mindig igaz rád, hogy a saját elképzeléseid szerint dolgozol, nagyon kreatív ember vagy. Most szinte semmilyen mértékben nem vagy hajlandó alkalmazkodni munkatársaidhoz. Könnyen lehet, hogy egyedül maradsz a feladatokkal, hiszen nem is tűrsz meg senkit magad mellett! A magánéletedben szinte már sok neked a nyüzsgés, sorra látogatnak meg a barátok. Örülsz nekik, de most inkább nyugalomra vágynál. Fontos, hogy ne látsszon rajtad a fáradtság, vagy az érdektelenség. Ha barátaid úgy érzik, hogy a terhedre vannak, akkor megbánthatod őket.
 
Halak
 
Több a tennivalód a munkahelyeden, de a lelkesedésed is nagyobb, mint máskor. Ha kedvvel látsz neki a teendőknek, akkor több sikerélményben lehet részed a napokban! Ha szereted a munkádat, akkor egyenesen szárnyakat kapsz majd! A magánéletedben elszabadulhatnak az indulatok, és mindez azért történik, mert kevés időt tudtok egymásra szánni. Talán még a legfontosabb teendőket sem tudjátok megbeszélni. Így a család minden tagja azt várja, hogy a másik oldja meg a tennivalókat.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények