Heti Horoszkóp (01.29-02.04)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.82 / 33 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Érdemes kibontakoztatnod kellemes emberi tulajdonságaidat, ebbe beletartozik a kedvesség is, melyet mások felé mutatsz. Akár tudatosan is megteheted, hogy jobban odafigyelsz, és gesztusokat teszel azok felé, akik fontosak neked. Kedvező. ha nap, mint nap együtt vagy velük, közösen oldjátok meg a problémákat. Ezzel a hozzáállással olyan kapcsolatokat is könnyedén rendezhetsz, amelyben már kialakult az ellenségeskedés, így rányomják a bélyegüket a mindennapjaidra. Tegyél meg mindent a béke érdekében.

 

 

Bika

 

Az életed az örömteli kapcsolatokról szól, és ebbe még az is belefér, hogy új lehetőségeket is kapsz, új barátságokra, vagy új szerelemre, ha éppen arra vágysz. A flört szenvedélyes lesz, és egyben sok tanulságot hordoz majd számodra. Ha meglévő, régi kapcsolatban élsz, akkor érdemes egy kis temperamentumot vinni bele, fontos, hogy megéld a tüzes energiákat is. Le kellene ülnötök néha egy kicsit beszélgetni is. Különösen a hétköznapi, praktikus tennivalókról kellene egyeztetnetek.

 

 

Ikrek

 

Titokzatos hangulatba kerülsz, kevesebbet árulsz el magadról, mint máskor. Nagy igényed támad arra is, hogy egyedül lehess, és végre egy kis levegőhöz juthass. Szerencsére ezt az igényedet a család is támogatja, megértik, hogy időre van szükséged, nem kell erőszakos módon érvényesítened a vágyadat, hogy befelé is fordulhass. A szerelmi életedben kaphatsz egy vonzó alkalmat, hogy titkos, izgalmas kalandba bonyolódj, mely akár még gazdagíthatja is az életedet. A lényeg, hogy kezeld a helyén.

 

 

Rák

 

Vágysz rá, hogy egy kicsit elvonulj a világtól, saját magaddal szeretnél törődni. A szellemi elmélyülésre is nagyobb igényed lehet, elmerülhetsz olyan témákban is, melyek odafigyelést kívánnak. Jobban vágysz rá, hogy kényeztethesd magad, és ebben egy aromaterápiás fürdő is segíthet, mely esténként ellazít. Valójában már az is feltöltődést jelenthet számodra, ha egy kicsit nem kell másokra figyelned, és végre lazíthatsz félórát.

 

 

Oroszlán

 

Minden és mindenki fontosabb neked, mint saját magad, mások igényeit hajlamos vagy a saját szükségleteid elé helyezni. Munkahelyeden odafigyelsz a munkatársaidra, és érzelmileg is nyitott vagy feléjük. A segítőkészséged meghozza az eredményét, hosszabb távon is működő, jó munkakapcsolatokat alakíthatsz ki. Közben magadról elfelejtkezhetsz, érdemes odafigyelned, hogy Te is lazíthass néha egy kicsit. Ha üzleti tárgyalásod adódik, akkor ne tegyél olyan engedményeket, melyeket később megbánsz.

 

 

Szűz

 

Határozott hangulatban vagy, ami előnyös, ha meg szeretnéd védeni az álláspontodat, de hátrányos lehet, ha csapatban kell dolgoznod. Lehet, hogy csak a saját véleményedet vagy hajlandó elismerni, nehezedre esik, hogy kompromisszumokat köss. Akár családtagjaiddal is lehet néhány vitád, hiszen előfordulhat, hogy a nézeteitek szembekerülnek egymással. Ha le is ültök beszélgetni, akkor is nehezen egyeztek meg a megoldásban. Inkább próbáld megelőzni a vitákat.

 

 

Mérleg

 

Akaratos, makacs hangulatban vagy, ami nem segíti elő, hogy együttműködj a kollégákkal. Feszültségeket tapasztalsz, megélheted, hogy megjelenik a széthúzás a közösségben, melyben most amúgy is nehezebben találod meg a helyedet. A magánéletedben azt tapasztalhatod, hogy szerelmed nem úgy látja a mindennapi ügyeket, ahogyan azt Te szeretnéd, és bárhogyan is akarod, hogy hozzád idomuljon, ez nem minden esetben jön össze. Ha nyitott vagy, és meghagyod a szabadságát, akkor könnyebb dolgod lesz.

 

 

Skorpió

 

Makacs hangulatban vagy, a magánéletedben, valamint a munkahelyeden is csak azokat a gondolatokat tudod elfogadni, melyek a Te fejedben születtek meg. Lehet, hogy észre sem veszed mindezt, a hajlékonyság most lelkileg sem jellemző rád. Éppen ezért lenne érdemes tudatosan kezelned a témát, - ha azon kapod magad, hogy mereven ragaszkodsz az elképzeléseidhez, akkor vizsgáld meg, hogy vajon ténylegesen ez-e a célravezető megoldás. Fontos a nyitottság, - rengeteg újdonságot kell megtanulnod.

 

 

Nyilas

 

Határozott hangulatban vagy, könnyedén megvéded az álláspontodat, de nehezebben dolgozol együtt munkatársaiddal. Lehet, hogy csak a saját véleményedet vagy elismerni. A családtagjaiddal is lehet néhány vitád, ha meg is próbáljátok rendezni a konfliktust, akkor is nehezen megy. Viszont szenvedélyes hangulatban vagy, akár erotikus értelemben is fogékonyabb vagy, tehát tölts minél több időt kedveseddel! Ha kedvet kaptok, akkor csinálhattok egy hosszú hétvégét, kettesben.

 

 

Bak

 

A munkahelyeden feszültebb vagy, és ezt azzal próbálod megoldani, hogy csak a legfontosabb teendőidre koncentrálsz. Nem sokat törődsz munkatársaid lelkével, erre már nincs is igazán energiád. A magánéletedben nehezebben hangolódtok egymásra kedveseddel, nem illeszkedik a hangulatotok. Amikor Te vagy kedves hangulatban, akkor Ő morcosabb, és ez időnként fordítva is igaz lehet. Még fontosabb most a nagyvonalúság: nézzétek el egymás rossz tulajdonságait! Ne provokálj veszekedéseket.

 

 

Vízöntő

 

Vágysz rá, hogy másokat olyan irányba terelj, amelyik neked a legelőnyösebb. Ennek eredményeképpen konfliktusok is megjelenhetnek az életedben, hiszen most csak a saját véleményed fontos! Meg is teszel mindent annak érdekében, hogy munkatársaid, vagy családtagjaid kövessék a Te alapelveidet. Emellett nem jellemző rád, hogy erőszakos lennél másokkal, inkább addig beszélsz, amíg meg nem győzöd őket. Ha vége a munkaidőnek, akkor próbáld meg letenni a feladatokat! Ne vidd haza a munkát.

 

 

Halak

 

A munkahelyeden makacs hangulatban vagy, nem nagyon tudod elviselni, hogy munkatársaid másképpen, más tempóban dolgoznak. Különösen akkor zavar az ilyesmi, ha együtt kell dolgoznotok. Folyamatosan megéled, hogy kizökkentenek a saját ritmusodból. Érthető, hogy feszült vagy, sőt egy idő után a dühödet sem tudod elrejteni. A magánéletedben végtelen gyengédségre vágynál, de itt sem jön össze a lelki egymásra hangolódás. Gyengédség helyett kedvesed érzékiséggel közeledik hozzád.
 


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények