Heti Horoszkóp (01.22-01.29)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor kedveld és oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4 / 13 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

Most érdemes sort kerítened rá, hogy a saját álláspontjaidat közelítsd a feletteseidéhez, és ezzel a taktikával akár fizetésemelést is szerezhetsz önmagadnak. Ha diplomatikusan lépsz fel, akkor könnyebben elérheted, amit szeretnél. Emellett családi kapcsolataid is előtérbe kerülhetnek, és legalább a hét végére érdemes közös programokat szervezned, aminek mindenki örül. Jó ötlet, ha távolabbi családtagjaidat is meghívod, egy finom ebéd is beleférhet a programba. Így lesz alkalmatok beszélgetni.

Bika

A legszívesebben mélyre ható változtatásokat hajtanál végre az életedben, és ez igaz lehet az életmódodra is, valamint a kapcsolataidat is átalakítanád. Lehet, hogy úgy érzed, hogy kevés szabadság jut a hétköznapok során, és az időt is kevesled, amit önmagadra fordíthatsz. Érdemes tudatosan eldöntened, hogy a jövőben legalább heti egy alkalommal egy fél napot önmagadra szánsz, és ezt kedved szerint használod fel. Mindez jót tesz majd a munkahelyi teljesítményednek is, és a megjelenésed is vonzóbbá válhat, ha többet mozogsz, vagy nagyobb gondot fordítasz a bőrápolásra.

Ikrek

Fogékonyabb vagy a jóra, így nem célszerű a következő napokat sok és nehéz munkával töltened. Ha teheted, akkor inkább pihenj néhány napot, és foglalkozz olyan tevékenységekkel, melyek valóban kikapcsolnak. Egyszerűen csak élvezd az élet hétköznapi örömeit, már ez is elég lehet ahhoz, hogy érzelmileg feltöltődj. Így pihentebben térhetsz vissza a munkába, és a teljesítményed is megnövekszik majd. Magánéletedben jól jöhet néhány nap, amit a kedveseddel, kettesben töltesz el. Adjatok teret a romantikának.
 

Rák

Most könnyedén elérheted a céljaidat, óriási meggyőző erő sugárzik belőled. Használd ki, ha egyeztetni valód akad a feletteseddel, de üzleti tárgyalásaid során is sikert hozhat az időszak. Ha elgondolkodsz a céljaidon, terveiden, akkor saját magadnak segítesz, rendszerezheted a tennivalóidat. Magánéletedben szembekerülhetsz némi feszültséggel, hiszen mindketten hajlotok rá, hogy a hétköznapok során rámutassatok a hibákra. Mindez oda vezet, hogy összevitatkozhattok a semmin.

Oroszlán

Vonzó vagy, és ez több szempontból is segítséget jelenthet számodra. Elbűvölő stílusod munkakapcsolataidat is segíti, úgy tapasztalhatod, hogy gördülékenyebben zajlanak a mindennapi ügyeid. Több kedves gesztust is kaphatsz a munkatársaidtól, feletteseidtől, amitől a kedved is jobb lesz a munkahelyeden, nem is beszélve arról, hogy a teljesítményed is megnövekszik. Magánéletedben fontossá válik számodra a szerelem, és az érzékiség. Partnered többször is kifejezheti, hogy nagyon vonzónak talál.

Szűz

Most kiderülhet, hogy melyik kapcsolatod mit jelent neked, és az is, hogy mire használhatod fel ezeket a kapcsolatokat, annak érdekében, hogy minden életterületed kielégítően működjön. A munkahelyeden remekül tudsz együtt dolgozni munkatársaiddal, pontosan tudod, hogy neked mi a dolgod a hétköznapokban. Jól fésülöd össze a szálakat, így alkalmas lehetsz arra is, hogy felvállald a munka megszervezését. Jó koordinációs képességeidet felhasználhatod a magánéletedben is, -könnyebben vezényled le az otthoni munkát.

Mérleg

A napokban nosztalgikus hangulatba kerülhetsz, előveszed a régi fotókat, melyeket hosszú percekig is képes vagy nézegetni. Talán azt gondolod, hogy találhatnál ennél hasznosabb elfoglaltságot, de nem tudsz ellenállni az érzésnek. Lehet, hogy sokszor eszedbe jut régi kedvesed, hogy jó lenne vele találkozni. Ha felhívod, és megbeszéltek valamit, akkor nem árt előre tudnod, hogy milyen irányt vehet egy ilyen találkozó. Lehet, hogy csak barátként mész oda, de nem biztos, hogy megmaradtok ennél.

Skorpió

A következő napok arra valók számodra, hogy végiggondold a kapcsolataidat, különös tekintettel a legfontosabb emberi viszonyaidra. Ez sokat segít majd abban, hogy rendbe tedd magadban a kérdést, hogy kitől, mit várhatsz el, és jobban fogod tudni azt is, hogy Te mit nyújthatsz. A munkahelyeden, remekül tudsz együtt dolgozni munkatársaiddal, és pontosan tudod, hogy neked mi a dolgod, így kialakulhat új népszerűséged, melyet nagyon élvezel. A magánéletedben, pedig sokat segítesz családtagjaidnak, akik ezt igyekeznek is viszonozni.

Nyilas

Érdemes kibontakoztatnod kellemes emberi tulajdonságaidat, és ebbe beletartozik az a kedvesség is, amelyeket mások felé tudsz produkálni. Akár tudatosan is megteheted, hogy jobban odafigyelsz másokra, és gesztusokat teszel azok felé, akik fontosak neked, és nap, mint nap együtt vagy velük. Egyáltalán nem mindegy, hogy miként alakul a kapcsolatotok. Ezzel a hozzáállással még olyan kapcsolatokat is könnyedén rendezhetsz, amelyekben már kialakult egyfajta ellenségeskedés, így rányomják a bélyegüket a mindennapjaidra.
 

Bak

Általában nem vagy túl szenvedélyes típus, - cselekedeteidet inkább a józan ész vezérli. Lehet, hogy félsz is a túl intenzív érzelmektől, ezek mindig bizonytalan terepet jelenthetnek számodra. Most szembesülhetsz a legmélyebb indulataiddal, érzelmeiddel, melyek uralják majd az életedet. Ezúttal nem zavar annyira az érzékenységed, megpróbálod bölcsen kezelni az indulataidat. Ilyen szélsőséges érzelem lehet az is, hogy egy szenvedélyes szerelmi szál alakulgathat, ami nagyon intenzív.

Vízöntő

Minden vágyad, hogy irányíts másokat. Ezt a vágyadat most úgy szeretnéd megvalósítani, hogy szabályokat alkotsz, melyek a Te világnézetedet tükrözik. Közben könnyen elfelejted, hogy mások más elvek szerint működnek, és más szabályokat tartanak helyénvalónak. Amikor látod, hogy a világ sehogyan sem akar a Te elveid szerint működni, akkor dühös, és csalódott leszel. Segíthet neked, ha tudatosan szem előtt tartod a könnyedséget, rugalmasságot. A humor is átsegíthet a nehéz pillanatokon.

Halak

Sok munkád lehet a napokban, és ez többlet megterhelést jelent a számodra. Előfordulhat, hogy olyan munkákat is kapsz a feletteseidtől, melyeket nem is neked kellene elvégezned. Tulajdonképpen örülsz, hogy bíznak benned, és számítanak rád, - higgadtan, célszerűen állsz hozzá a feladataidhoz. Ennek az eredménye is jelentkezik, emelkedhet a szakmai tudásod értéke. Szerelmi életedben fogékony vagy a szexre, több igényed lehet rá, minőségi módon szeretnéd megélni. Érzelmileg is át akarod élni az élményt.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények