Heti Horoszkóp (01.08-01.15)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor kedveld és oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.
 
                                                      

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.64 / 14 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos
 
A hét legfontosabb égi eseménye a csütörtöki telihold, ami a magánéleted és a hivatásod közötti feszültséget erősíti fel. Képes vagy arra, hogy gyorsan és nagyon hatékonyan dolgozz, de vigyáznod kell, hogy hiba nélkül végezd a munkádat. Elképzelhető, hogy kapkodni kezdesz, és akkor már Te magad sem tudod áttekinteni a feladataidat. Készíts magadnak ütemtervet, ami segít majd abban, hogy rendet tudj tartani a teendők között! . A magánéletedben jellemző lehet, hogy felhívnak a régi barátok. Péntektől az Oroszlánban járó Hold igencsak felpörget téged. Szervezhetnél egy közös programot, ahová családtagjaid és barátaid is veled tartanának. Ne sajnáld az időt egy kis kikapcsolódásra!
 
 
Bika
 
A hét első felében fordíts fokozott figyelmet a pénzügyeidre, fontolj meg minden kiadást. Most nagyobb kedvvel és lelkesedéssel dolgozol. A főnököd is észreveszi, hogy naprakész vagy és érdekel a munkád. Szerencsére lesz alkalmad arra, hogy megmutasd a tudásodat! Ügyelj arra, hogy átgondoltan és kicsit lassabban dolgozz. Felgyorsulsz, ám ez magában rejti a hibalehetőséget! A csütörtöki telihold konfliktust vagy balesetveszélyt jelez, legyél nagyon óvatos. A magánéletedben befelé forduló hangulatban leszel, leginkább csak nyugalomra lenne szükséged. Lehet, hogy néhány napot pihenned kellene, hiszen kifáraszt a munkahelyi stressz.
 
 
Ikrek
 
Kreatív hangulatban vagy a munkahelyeden, s ez segít abban, hogy jó ötleteidet megvalósíthasd. Sajnos főnököd nem díjazza kellőképpen találékonyságodat, inkább megpróbál belekényszeríteni az unalmas, szürke robotba. A magánéletedben kellemes, nyugodt napok várhatóak, bár megtörténhet, hogy összevesztek kedveseddel. Ne menj bele értelmetlen harcokba! Ha feszültség adódik, akkor beszéljétek meg részletesen, hogy mi történt! Így megőrizheted a harmóniát, s megtalálhatod a biztonságodat a magánéletedben! Egy jó kapcsolatba belefér, hogy néha összevesztek! A lényeg, hogy beszéljétek meg, hogy mi történt.
 
 
 
Rák
 
Több pénz állhat a házhoz, ami éppen jól jön neked. Fordíts a saját céljaidra egy meghatározott összeget, ami csak arról szól, hogy Te jól érezd magad! Ha már régen szeretnél megvenni magadnak valamit, akkor itt van rá az alkalom! Párkapcsolatodban szeszélyesebben nyilvánulsz meg a napokban, és kedvesed nem tudja, hogy miként igazodjék el a viselkedéseden. Most sokat jelentenek a tisztázó beszélgetések. Ne félj az őszinteségtől, hiszen hosszú távon előre viheti a párkapcsolatodat! Ha feszült vagy, akkor beszéld meg a pároddal is, hogy mi a gondod.
 
 
Oroszlán
 
Energikus vagy, úgy érezheted, mintha egész lényed új energiával telt volna meg. Nyitottabb vagy, még jobban megerősödhet kommunikatív hajlamod. Munkahelyeden most elmondhatod a véleményedet, s beszélhetsz az igényeidről is. Ennek köszönhetően sokkal jobbá válhatnak a munkakörülményeid. Most főnöködnek is fontos, hogy jól érezd magad! Magánéletedben nem vagy ennyire sikeres a kedveseddel folytatott párbeszédben, előfordulhat, hogy egyáltalán nem értitek meg egymást! Ha kedveseddel beszélgetsz, akkor csak rá figyelj! A legjobb, ha kikapcsolod a telefonodat.
 
 
Szűz
 
Általában megfontoltan dolgozol, nem a Te stílusod a kapkodó hozzáállás. Most azonban teli vagy energiával, szeretnél gyorsabban haladni a feladataiddal. Nagyon örülsz azoknak a munkáknak is, amelyek a kommunikációs hajlamodat veszik igénybe. Sikerrel szervezed meg a többiek munkáját is, amiért nagyon hálásak neked. Mégsem sikerül minden teendőt elintézned, jóval többet várhatnak el tőled, mint amire jelenleg képes vagy. Sajnos maradhatnak elvégzetlen tennivalók, amelyek még otthon is nyomasztanak. Ha elégedetlen vagy önmagaddal, akkor gondold végig, hogy ki tudná ezt utánad csinálni.
 
 
Mérleg
 
Gondold végig, hogy munkahelyed mennyire képvisel értéket a szemedben. Fontos kérdés, hogy mennyire ragaszkodsz a pozíciódhoz. Ha úgy gondolod, hogy már nem szívesen dolgozol a jelenlegi helyeden, akkor érdemes új lehetőségeket felderítened! Magánéletedben nagyon kedvesen viselkedsz, és ez jót tehet párkapcsolatodnak és baráti kapcsolataidnak is. Szervezz közös programokat családtagjaiddal, ez alkalmat teremt a jó beszélgetésekre! Jó ötlet lehet egy közös kirándulás is, örülsz, ha friss levegőt szívhatsz. Ideje javítanod az erőnléteden! Egy jó nagy séta segít, hogy az immunrendszered is rendben legyen.
 
 
Skorpió
 
A pénz meghatározhatja az életedet - nagyon sokat gondolkozol azon, hogy miként szerezhetnél nagyobb anyagi biztonságot. Van is lehetőséged az egzisztenciális előrelépésre, de figyelned kell arra, hogy a magánéleted is megfelelően működjék. Otthon meghitt hangulat uralkodik majd, s ez azt jelenti, hogy alkalom nyílik kedveseddel a romantikára. Itt az ideje, hogy összebújjatok, s átérezzétek a gyengédség hangulatát. Teremtsd meg a hangulatot, tedd ünnepivé a hétköznapokat is! Töltődj fel érzelmileg párkapcsolatodban! Kedvesed most gyengéd hangulatban van.
 
 
Nyilas
 
Végre hajlandó vagy az érzelmeidről is beszélni, nyitott vagy a szeretetteljes hangulatra. Ezt leginkább magánéletedben tudod kihasználni, hiszen már régen mondtad ki, hogy fontosak neked a családtagjaid. Különösen előnyös, ha kedvesednek teszel egy szerelmi vallomást! Ez a nyíltság megerősítheti a kapcsolatodat, s végül egészen egymásra tudtok majd hangolódni, kialakulhat közöttetek az intim légkör. Ez a munkában is szárnyakat adhat neked, sok energiát meríthetsz a magánéletedből! A legfontosabb egy kapcsolatban, amit a hétköznapokban teszel.
 
 
Bak
 
Közlékeny vagy, nyíltan viselkedsz munkatársaiddal. Most élvezed, ha a csapat tagja lehetsz. Az unalmas feladatokkal azonban hadilábon állsz, szinte úgy érzed, hogy megfulladsz a sok rutinfeladat szorításában. A magánéletedben romantikára lenne szükséged, lepd meg apró ajándékokkal szerelmedet! Ha azt tapasztalod, hogy neki sincs energiája a kedves kis meglepetésekre, akkor légy megértő! Ne követeld ki tőle a figyelmet és az érzelmeket, hiszen ezzel ellenkező hatást érsz el! Nagyon jót tenne nektek egy hosszú hétvége, kettesben! Ha látod, hogy kedvesed fáradt, akkor mutass felé több megértést.
 
 
Vízöntő
 
Energikus vagy a napokban, folyamatosan jár az agyad is. Remek gondolataid támadhatnak, ötletességedet a feletteseid is észrevehetik. Mutasd meg kreatív énedet a munkatársaidnak is, s így előkelő helyet foglalhatsz el a csapatban. Amikor esténként hazamész, akkor csak arra vágysz, hogy kedvesed gyengédséggel vegyen körül. Sok kedvességre van szükséged, de azt tapasztalhatod, hogy Ő is fáradt és levert. Teremtsd meg az intim hangulatot, így talán sikerül átvészelni a leterhelt időszakot! Nem kell a rossz kedvedet eltitkolnod! Légy őszinte, így segíthettek egymásnak.
 
 
Halak
 
Lelkesen dolgozol a munkahelyeden, de nagyon fontos, hogy elmondd, ami a szívedet nyomja. Őszintén fogalmazod meg a véleményedet, ám nem mindegy, hogy mindezt mennyire diplomatikusan teszed meg. Ha egy kicsit "becsomagolod" a mondandódat, akkor nem lehet belőle sértődés. A magánéletedben megtalálhat egy olyan szerelmi lehetőség, amely egy nagyon megbízható partnert hoz neked. Ha nem egyedül, hanem kapcsolatban élsz, akkor biztos lehetsz abban, hogy csak a tiéd kedvesed szíve! Itt az idő, hogy elmondd szerelmednek, hogy hosszú távra tervezel.
 


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények