Heti Horoszkóp (01.01-01.08)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor kedveld és oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.11 / 19 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos
 
Csak akkor van kedved bemenni a munkahelyedre, ha úgy érzed, hogy elfoglalhatod a méltó helyedet a munkahelyi közösségben. Ha azt gondolod, hogy a többiek nem tisztelnek eléggé, vagy nem kedvesek hozzád, akkor nem is vagy hajlandó velük együtt dolgozni. Számolj azzal, hogy szükséged lehet munkatársaid segítségére, hiszen a napokban nagyon sok munkád lesz! A szerelmi életedben nagyon önfeláldozó módon nyilvánulhatsz meg, hiszen inkább a saját igényeidről is lemondasz, csak azért, hogy kedvesednek örömet okozhass! Lepd meg kedvesedet apró, jelentéktelennek tűnő figyelmességekkel! Ezekkel a gesztusokkal megerősítheted a kapcsolatodat!
 
Bika
 
A napokban rájöhetsz, hogy a munkahelyeden kedvelnek téged a többiek, hiszen kedves és segítőkész megnyilvánulásokat tapasztalsz. Ezt tulajdonképpen önmagadnak köszönheted, hiszen mostanában szeretsz csapatban dolgozni. A magánéletedben is nagyon vonzó arcodat mutatod családodnak, kedvesednek. Minden napra jut egy apró kis meglepetés, amellyel azoknak kedveskedsz, akik fontosak neked. Azt tapasztalhatod, hogy szerelmed nagyon vonzónak talál, megerősödhet a párkapcsolatod. Hajlamos vagy a túlzásokra! Ne vegyél olyan ajándékokat kedvesednek, amelyek mutatósak, de egyáltalán nem praktikusak!
 
Ikrek
 
Sok tennivalód lesz a napokban, hiszen kicsit feltorlódhattak az elintéznivalóid, amelyekkel nem tudtál foglalkozni mostanában. Érdemes végiggondolnod, hogy mi az, amit már régen halogatsz, s megszabadulnod attól a kényszertől, amit a kellemetlen, időrabló tennivalók jelentenek. Akár hivatalos ügyeidet, bankügyleteidet is elintézheted a napokban, hiszen sokkal gördülékenyebb lesz az ügymenet. A munkádban a héten sikereket érhetsz el, de ennek ára is lesz: rengeteg munkát és erőfeszítést kell belefektetned a feladataidba, bár ennek meg lesz a pozitív eredménye is. Ha nagyon nehéz napod volt, akkor esténként jutalmazd meg magad valamivel, amit igazán szeretsz.
 
 
Rák
 
Nagyon szeretnéd kézben tartani a saját előmeneteledet a munkahelyeden, s különösen a pénzügyi vonatkozások érdekelnek. A napokban meg fogod találni a módját annak, hogy miként szerezhetnél magadnak több pénzt, de előbb érdemes önmagadban tisztázni az igényeidet, céljaidat. Ha szóba kerül a fizetésed, akkor őszinte lehetsz feletteseddel, s alkalom nyílhat az egyezkedésre. Magánéletedben nagyon nyitott hangulatban leszel, s örülsz annak, ha közös programokban lehet részed, kedveseddel. Próbáljatok ki valami újat! Jó ötlet lehet, ha egy egészen új helyre viszed kedvesedet szórakozni!
 
Oroszlán
 
Fontossá válnak a kapcsolataid, de igaz lehet, hogy nem mindig látod tisztán, teljes valójukban azokat az embereket, akikkel körül vagy véve. Mindez félreértésekhez vezethet, s azt tapasztalhatod, hogy nem találod meg a hangot munkatársaiddal, családtagjaiddal. A sértődöttség érzése, pedig meggátolhat abban, hogy rendezd a fontos kapcsolataidat. Magánéletedben jellemző lehet, hogy több vitád, veszekedésed is lehet kedveseddel. Ezek a viták abból erednek, hogy nem beszélitek meg kellőképpen és világosan a teendőket, elintéznivalókat. Ülj le kedveseddel, s osszátok meg azokat a terheket, amelyek rátok hárulnak.
 
Szűz
 
Nagyon energikus vagy, de nem tudod, hogy mire is kellene fordítanod ezt a rengeteg energiát és mozgékonyságot. Talán ok nélkül válsz nyugtalanná, s feszültté, hiszen szinte túlteng benned a temperamentum. Sajnos a feszült helyzetekben nem nagyon tudod fékezni a nyelvedet, s ez a munkahelyeden és a magánéletedben is megnyilvánulhat. A munkahelyeden nincs türelmed a munkatársaidhoz, egyedül szeretnél dolgozni, a csapatmunka most nem annyira kedvező számodra. A magánéletedben, pedig szánt szándékkal provokálhatsz vitát. Amikor végre jól kiveszekedted magad a kedveseddel, akkor nagyon megkönnyebbülsz, viszont párod megsértődhet.
 
Mérleg
 
Rugalmas hangulatban vagy, végre hajlasz arra, hogy kimenj a világba. Kijössz a védett kis „csigaházadból”, amely eddig biztonságot kínált neked. Így meglehetősen jól fejlődhetnek a kapcsolataid, különösen, azért mert mindenkinek szívesen mutatod meg a kedvességedet, empatikus énedet. A magánéletedben is kedvező lehet az időszak, ha egy kicsit többet törődsz a kedveseddel. Lehet, hogy elég néhány apróbb figyelmesség, gesztus is ahhoz, hogy a kapcsolatod egészen újjászülethessen. Jó ötlet lehet egy táncos, romantikus este a kedveseddel. Add meg magadnak a lehetőséget arra, hogy ráhangolódj szerelmi kapcsolatodra.
 
Skorpió
 
Érdemes a napokban sorra venned minden olyan munkahelyi megbeszélést, tárgyalást, amely fontos lehet az előrelépésed szempontjából. Most nagyon jó a kommunikációs képességed, olyan megállapodásokat köthetsz, amelyek nagyon előnyösek számodra! A magánéletedben nagyon vágynál olyan színes programokra, amelyeket kedveseddel oszthatnál meg. Mégis azt kell tapasztalnod, hogy ezekre már sem időd, sem, pedig energiád nem nagyon jut! Legalább esténként ossz meg kedveseddel egy jó vacsorát! A közös főzőcskézés, kedveseddel, remek szórakozás, s nagyon meghitt hangulatot teremt.
 
Nyilas
 
Az anyagi megbecsülés nagyon fontos számodra a napokban a munkahelyeden, s óriási motiváló erőt jelent, ha plusz, juttatást kapsz. Figyelj azonban arra, hogy önmagadat nagyon könnyen azonosítod a pénzeddel, vagyis abban határozhatod meg a saját értékedet, hogy mennyi pénzt tudsz szerezni. Gondolj arra, hogy a pénzügyi helyzeted, egzisztenciád fontos része az életednek, de nemcsak erről szól az életed! Emellett diplomatikusan tudathatod a feletteseiddel, hogy tisztában vagy a saját szaktudásod értékével. Ha párkapcsolatodban felmerülnek az anyagi természetű ügyek, akkor neked is meg kell mutatnod a kompromisszumkészségedet.
 
Bak
 
Nagyon mozgékony hangulatban vagy, de talán egy kicsit soknak érzed a kötöttségeket, amelyekkel a mindennapok során szembesülsz. Rájössz, hogy egy kis szabadságra vágysz, amit meg is valósíthatsz olyan formában, hogy néhány napra elutazol, s kiélvezed, hogy oda mész, ahová csak akarsz. Ha a kedvesedet is magaddal viszed, akkor nagyon jó beszélgetésekre nyílhat alkalmatok, amelyek segítenek abban, hogy a kapcsolatotokat rendezzétek, vagy még jobbá tegyétek. Emellett nagyon jó ötlet, ha minél több időt töltesz el pihenéssel! Ha szabadságot veszel ki, akkor valóban pihenj, talán még az sem baj, ha csak a nagyon fontos telefonhívásokat fogadod.
 
Vízöntő
 
Elképzelhető, hogy túl soknak tartod azt a munkamennyiséget, ami a nyakadba szakad a munkahelyeden, s minden erődre szükséged lehet ahhoz, hogy tartsd a feszített határidőket, s a gyors tempót. Közben tudod, hogy mindennek eredménye is lesz, hiszen azért bíztak meg több feladattal, mert számítanak rád. A magánéletedben lehetőséged lesz arra, hogy szerelmi kapcsolatodat elmélyítsd, s nagyon őszinte beszélgetésekre kerülhet sor köztetek. Lehet, hogy „kényes” témák is terítékre kerülnek. Ha munkahelyeden sok teher van rajtad, akkor sokat segít, ha kedvesed melletted áll és meghallgat.
 
Halak
 
Több pihenésre lenne szükséged, hiszen az elmúlt időszakban erőteljesen kizsákmányoltad a saját erőforrásaidat. Nagyon fáradtnak érezheted magad, így a teljesítményed sem száz százalékos, nem tudsz maradéktalanul odafigyelni a teendőidre. Talán jó ötlet lenne, ha néhány napot pihennél, így eredményesebben oldanád meg a feladataidat. Párkapcsolatodban lehet néhány vita, akár a pénz miatt is. Elképzelhető, hogy eltérő célokra szeretnétek fordítani a közös pénzeteket, s ezért komoly vitáitok is lehetnek! Ha különböző terveitek vannak a pénzzel, akkor válasszátok azt a megoldást, hogy egyelőre egyikőtök vágyainak sem kedveztek.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények