Heti Horoszkóp (02.12 - 02.18)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 5 / 1 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Jó alkalmad lehet a szakmai előrelépésre, s nagyon ügyesen mutatod meg a felkészültségedet! Megnyerő stílusod segíteni fog abban, hogy előre juss, éppen ezért érdemes nagyon diplomatikusan fogalmaznod! Ha felettesed megdicsér, akkor nagyon lelkessé válsz, s képes vagy éjt, nappallá téve dolgozni. A magánéletedben sok kellemes kapcsolatod alakulgat, s lehetnek ezek között új barátságok, de akár új szerelem is. Ha tartós kapcsolatban élsz, akkor igaz lehet, hogy egy kicsit több időt kellene szánnod kedvesedre.

 

 

Bika

 

Pontosan tudod, hogy mit szeretnél elérni a munkahelyeden, s még azokat a lépéseket is tisztán látod, amelyek a sikerhez vezetnek. Nagyon szerencsés, hogy kitartásod is van ahhoz, hogy küzdj a céljaidért, azonban nem árt jobban odafigyelned arra, hogy közben hogyan bánsz másokkal. Ügyelj arra, hogy ne sértsd meg senkinek az érdekeit, s próbálj meg olyan megoldásokat találni, amelyek mindenkinek megfelelnek. Kedveseddel való kapcsolatodban előtérbe kerül a baráti szál, amely alkalmat ad arra, hogy szót értsetek egymással.

 

Ikrek

 

Nagyon érdeklődő hangulatban leszel a napokban, s ez alkalmat ad arra is, hogy sokat tanulj. A munkahelyeden elleshetsz a tapasztaltabb munkatársaidtól olyan módszereket is, amelyek jelentősen megkönnyítik a mindennapjaidat, s sokkal hatékonyabbá tehetnek. A párkapcsolatodnak nagyon jót tenne néhány nap, amit csak kettesben tölthetnétek el, kedveseddel. Lehet, hogy csinálnotok kellene egy hosszú hétvégét, amelybe beleférne egy rövidebb utazás is. Ez segítene abban, hogy egymásra hangolódjatok.

 

 

Rák

 

Száz százalékosan szeretnél teljesíteni, s nagyon megvisel, ha úgy érzed, hogy nem tudod magadból kihozni a maximumot. Gondolj arra, hogy a hibalehetőség mindenkit megtalálhat, hiszen emberek vagyunk, nem, pedig gépek. A szerelmi életedben is tökéleteset szeretnél nyújtani kedvesednek, de itt sem célszerű túlzásokba esned, bőven elég lehet, ha kedves vagy és figyelmes. Jó ötlet lehet, ha néhány napra elutaztok, kettesben, hiszen akkor csak egymásra figyelhettek. Már egy rövidebb utazás is megerősítheti a kapcsolatotokat.

 

 

Oroszlán

 

Tetterős vagy, de az élet, folyamatosan akadályokkal állít szembe. Többször is megtapasztalhatod, hogy váratlan események történnek veled, amelyek borítják az egész napirendedet. Ilyenkor nagyon dühös leszel, s ami még rosszabb, elkezdesz kapkodni, s végül mindent összekuszálsz. Kezeld egy kicsit több higgadtsággal azokat az eseményeket, amelyekre nem készültél fel. A magánéletedben a félreértések napjait élheted meg. Azt tapasztalod, hogy olyan mintha két különböző nyelven beszélnétek kedveseddel, nagyon nehezen értitek meg egymást.

 

 

Szűz

 

A napokban a hegyeket is meg tudnád mozgatni, annyi energiával rendelkezel. Nagyon szerencsés helyzet, ha a munkád érdekel annyira, hogy ezt a sok energiát a munkahelyi boldogulásodba fektesd. Ha így van, akkor még előre is léphetsz, de ha már nem vagy motivált a munkádban, akkor előfordulhat, hogy feszültté válsz, s a terhedre vannak a napi feladatok. A magánéletedben sok hétköznapi problémával kerülhetsz szembe, előfordulhat, hogy kedvesed folyamatosan „lelki” életet akar veled élni, amihez neked sem kedved, sem, pedig türelmed nincsen.

 

 

Mérleg

 

Befelé forduló hangulatban lehetsz, s ennek oka lehet az önbizalomhiány is. A legszívesebben egyedül lennél, s sem a munkahelyeden, sem, pedig otthon nem vágysz arra, hogy nyüzsgés vegyen körül. A munkahelyeden hallgatagabb vagy, nincs kedved ahhoz, hogy a munkatársaiddal megbeszéld a közös feladatokat. Ebből akár hibalehetőségek is adódhatnak, hiszen szükség lenne a kommunikációra a csapatmunkához! Otthon a kedvesed hiába mondja neked azt, hogy nagyon vonzódik hozzád, nehezen hiszed el, hiszen Te magad nem vagy biztos ebben.

 

 

Skorpió

 

Közlékenyebb hangulatban vagy, hatalmába keríthet a vágy, hogy mindenképpen elmondd a véleményedet. Talán ezt nem a legszebb formában teszed meg, hajlamos lehetsz arra, hogy maró kritikával illesd a munkatársaidat. Ez könnyen eredményez konfliktushelyzetet, amelyet nehezen kezelsz. A magánéletedben nagyon szenvedélyessé válsz, talán így szeretnéd levezetni a feszültséget. Intézd úgy, hogy minél többet lehess együtt kedveseddel, hiszen nagy szükséged lehet az együttlétre, akár erotikus értelemben is.

 

 

Nyilas

 

Nagyon lelkesen dolgozol a munkahelyeden, s szinte szétfeszít a vágy, hogy elmondd, ami a szívedet nyomja. Lehet, hogy nem is tudsz ellenállni, s kinyilvánítod a véleményedet, ám nem mindegy, hogy mindezt mennyire diplomatikusan teszed meg. Ha egy kicsit „becsomagolod” a mondandódat, akkor nem lehet belőle sértődés. A magánéletedben megtalálhat egy olyan szerelmi lehetőség, amely egy nagyon megbízható szerelmi partnert hoz neked. Ha nem egyedül, hanem kapcsolatban élsz, akkor megbízhatsz kedvesedben.

 

 

Bak

 

Fontos helyet képviselnek életedben a kapcsolataid, s Te magad is sokkal nyitottabb vagy. Különösen a magánéletedben használhatod ki a jó időszakot, s akadhatnak olyan témák, amelyeket őszintén kellene megbeszélnetek, kedveseddel. Emellett jó ötlet, ha sok programot szervezel magatoknak, hiszen rátok fér a pihenés. Így érzelmileg is feltöltődhetsz, - rájössz, hogy hiányzott már a közös időtöltés, szórakozás. A munkahelyeden nagyon fontos a jó munkatársi viszony, légy kedvesebb a többiekkel.

 

 

Vízöntő

 

Sokkal zárkózottabb hangulatban lehetsz a napokban, de ugyanakkor nagyon sok kihasználatlan energiád van, amelyek belülről feszítenek. Érdemes mozognod, sportolnod egy kicsit, hiszen ez még az erőnlétednek is jót tenne. Le tudnád vezetni az intenzív energiákat, hatékonyabb lehetnél a munkahelyeden is. A magánéletedben nagyon vonzóvá válhatsz, s több szerelmi ajánlatot is kaphatsz. Annyira népszerű lehetsz, hogy magad is meglepődhetsz rajta. Egy idő után azonban terhedre lehet, hogy mindenki érted rajong.

 

 

Halak

 

Titokzatos hangulatba kerülsz, s sokkal kevesebbet árulsz el önmagadról a világnak, mint máskor. Lehet, hogy nagy igényed támad arra is, hogy egyedül lehess, s végre egy kis levegőhöz juthass. Szerencsére ezt az igényedet a világ is támogatja, megértik, hogy időre van szükséged önmagad számára, s nem kell erőszakos módon érvényesítened azt a vágyadat, hogy befelé is tudj fordulni. A szerelmi életedben kaphatsz egy nagyon vonzó alkalmat arra, hogy titkos, s izgalmas kalandba bonyolódj, amely akár még gazdagíthatja is az életedet.
 


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények