Érdemes háttérbe szorítani az ego-d, tízmilliószoros nap után lótuszhold

Teliholdkor a Nap és a Hold egymással szemben állnak, ilyenkor a legintezívebb a Hold energiája. Hatására sokkal ingerlékenyebbek, ingerültebbek, érzékenyebbek vagyunk. A Nyilas a kalandvágy és a személyes fejlődés jegye. A Nyulas energiái hozzásegítenek, hogy az élet különböző területein új lehetőségeket fedezz fel. mivel a teliholdak a beteljesedést szimbolizálják, ezért a mai Telihold megfelelő alkalom, hogy végre összeszed a bátorságod, hogy megtedd a megfelelő lépéseket céljaid elérésének érdekében.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 0 / 0 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Hagyd a részleteket, az analizálást! A logikát se most akard megtalálni abban, amiben elakadtál! Lásd meg a nagyobb egészet, amiben benne vagy! Merd elengedni a fantáziád, merj hinni magadban, a megfoghatatlanságban, a jövőben, a csodában, merj terjeszkedni, merj nagyobb lenni korábbi önmagadnál! Holnap egy új időszak kezdődhet az életedben. Itt az ideje a változásnak, csak indulj el. Magadba nézz, ne higgy el semmit, ami kint van, koncentrálj a bentre és azt az erőt és indulatot, ami most születik Benned, használd fel a belső fejlődésedre. Ha mindenképpen harcolni akarsz, küzdj Magaddal és a külső ellenségképeidet vond vissza. Óriási erőket mozgósíthatsz. Tervezd el, hogy mit teszel életed célkeresztjébe és tarts ki mellette. Az idő most neked dolgozik, de csak akkor, ha nem térsz el önmagadtól. Ez a mai Telihold üzenete.
 

 

Az egod az, ami most keményen visszafoghat. A Telihold feszült energiái felszínre hozza régi félelmeidet, főként emberi kapcsolatainkban, amik ítélkezés formájában testesülhetnek meg, ezek gátolnak abban, hogy meglásd magad körül a csodát. Engedd el azokat a dolgokat, amikben elakadtál, mert az élet messzebbre akar vinni téged. Hajlamosabbak vagyunk a problémákat keresni, magunkban, másokban, a helyzetben, csakhogy ne kelljen haladnunk előre, a jövőnk felé, esetleg nem látunk tisztán. A legtöbben csak állandó vágyakozásban élik az életüket, nem tesznek lépéseket a megvalósításukért, mert azt hiszik, hogy hiányoznak a konkrétumok, majd..., később..., állandó várakozásban élik az életüket.

Vizsgáljuk felül, biztosan így van ez? Vagy csak mi hisszük azt, hogy mindig hiányzik valami, konkrétumok kellenek, holott valójában minden egyben van, ami felé törekszünk, csak nem látjuk, mert többre vágyunk?

Érezz rá a valódi vágyadra, merj kiábrándulni mindabból, amiről azt hitted, hogy vezetnek valahová.
 
Ami most a jelenben van, melletted van, azzal tudsz jövőt építeni. Legyen az társ, barát, ideológia, tervek, hit, remény. Aki most nincs veled, az nem lesz a jövőd része. Viszont, ami és aki most melletted van, az bele fog illeszkedni a nagy kép egészébe. Amit most hiánynak élsz meg, arra nem érdemes jövőt tervezni.

A kínaiak a mai Teliholdat lótuszholdnak nevezik. Keleten a lótusz az egyik legfontosabb szimbólum. A mai nap remek lehetőség arra, hogy elkezd létrehozni a saját életesszenciádat, a Telihold támogatja a szándékot, megvilágítja az utat.

Hagyd, hogy a szívedben szirmot bontson a lótusz: a hit, a remény, a kiáradó vágy!


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények