Boszorkányságok és egyéb érdekességek

Se szeri, se száma azoknak a különböző varázslatoknak és mágikus szertartásoknak, amelyek arra hivatottak, hogy a még társ nélküli emberek rátaláljanak a megfelelő párra, akibe éppen szerelmesek. A viszonzott szerelem azonban csak úgy magától nem alakul ki, azért tenni is kell! Ám vannak személyek akik nem a hagyományos csábítást alkalmazzák, hanem a természetfeletti hatalmak segítségéhez folyamodnak.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.5 / 2 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

A boszorkányok és spiritiszták által gyakorolt szerelmi varázslatok éppen erre alkalmasak. De ne higgyük, hogy ez mindig be is válik. Számtalan szerelemmel összefüggésbe hozható varázslat létezik.

Varázslás ajánlott, ha
  • megromlik a házasságunk, párkapcsolatunk
  • nem működik a szex partnerünkkel
  • elhagyott, hűtlen volt a szerelmünk
  • viszonzatlan érzések elkerülése érdekében

Válaszd a szerelmi varázslatot, amivel megengeded az Univerzumnak, hogy a lehető legmegfelelőbb párt küldje el neked. (Még az sem kizárt, hogy ez pont a kiszemelted lesz, ha ő valóban az igazi a számodra!)

A szerelmi varázslat a lehető legjobb módszer arra, ha életedbe szeretnél vonzani egy tökéletes párkapcsolatot. Ehhez egy egészen egyszerű varázslat is elég lehet, viszont jól megfontolt, komoly előkészületeket igényel.

Sokféle varázsszertartásról olvashattál már eddig könyvekben, interneten. De vajon felhívta rá bárki is a figyelmedet, hogy nem mindegy hogyan kívánsz?

Pedig...

A varázslat sikerének legalapvetőbb feltétele, hogy jól fogalmazzuk meg a célunkat. Ez persze az élet egyéb területein is így van, de ha már varázslattal is rá akarunk segíteni, akkor igazán különleges jelentőséggel bír. Hiszen gondolj csak bele! Elvégzel egy rituálét, hogy mihamarabb megkapd amire vágysz, s mikor megvalósul, rájössz, hogy nem is ezt akartad.

Tehát, mielőtt bármilyen mágikus cselekedetbe kezdenénk, nagyon pontosan össze kell írnunk (nem elég gondolni), hogy mit is akarunk elérni. Aztán ebből egy komplett képet kell alkotnunk lelki szemeink elé arról, ami a célunk megvalósulásakor lesz. Majd a lehető legjobban bele kell képzelnünk magunkat ebbe a helyzetbe, átérezve szinte minden aspektusát.

Ha minderre megfelelően figyelsz, akkor sikeres lesz a rituálé, s így már egy hatalmas lépést tettél a megvalósulása felé. Fontos, hogy mi magunk is megtisztuljunk a varázslat elvégzése előtt.

Miután elvégeztétek a varázslatot, csupán annyit kel tenni, hogy vártok. Általános esetben ez pár nap, esetleg hét, gyakorlott boszorkányoknak még kevesebb. Ha egy hónap után sem észleltek változást a kívánt területen, ismételjétek meg a varázslatot, ezúttal pontosabban és jobban összpontosítva. Ha ezután sem tapasztaltok változást, akkor gondolkozzatok el azon, vajon miért nem sikerült. Lehet, hogy ti magatok sem akartátok igazán, vagy az Istennőnek más tervei voltak. Még egy dolog, ami könnyen előfordulhat: a hit.
 
Ha valaki nem hisz eléggé a mágia sikerességében, annak valószínűleg nem is fog teljesülni a kívánsága. A boszorkányságot csakis magabiztosan, tiszta hittel és lélekkel szabad művelni, maximálisan megbízva a mágiában. Tehát mielőtt belekezdenétek, tisztáznotok kell magatokban a kérdést: Tényleg ezt akarjátok? Tényleg így akarjátok? És őszintén hisztek benne? Soha ne küldj varázslatot mások akarata ellenére! Soha ne küldj varázslatot senkire az illető akarata ellenére! Az emberek nem vagyontárgyak, nem lehet birtokolni őket!
 
 
Ha nem működik a varázslat:

Nagyon sokan kérdezték már, a varázslat működik-e egyáltalán? A válasz mindenképpen igen. Sajnos az emberek azt hiszik ezek után, hogy minden egyes varázsige mindig úgy működik, ahogyan azt pontosan elképzeltük. Ez viszont nem igaz.A varázslás művészete megtanulható dolog, mint bármi más.

Kevesen vannak, akik, először kézbe véve egy trombitát máris úgy játszanak rajta mint Louis Armstrong. Idő kell hozzá, rengeteg gyakorlás és tanulás, hogy a varázslat úgy működjön ahogy szeretnéd. Egy kezdő ne várja, hogy minden varázsigéje azonnal tökéletes hatást hoz.

Ha azt veszed észre, a varázsigéidnek semmi eredménye nincs:

Meglehet, hogy csak nem látod az eredményt. Például ha olyan varázsigét mondtál, amitől gazdagabbnak kéne lenned, lehet, hogy a varázslat csak egy komolyabb anyagi veszteséget előzött meg. Hatott tehát, csak nem úgy, ahogy vártad és azért nem látod az eredményt.

Vagy megvolt a lehetőség, hogy összefuss álmaid lovagjával, csak nem ismerted fel az alkalmat. Előfordulhat az is, hogy az alkalom még el sem jött, hanem valami távolabbi időpontban érkezik majd.

Vannak, akik azt mondják, hogy a varázslat nem működik, ha Isten úgy dönt, szerinte nem áll érdekedben, hogy valóra váljon, amit kívántál. Valami felsőbb hatalom vigyáz valóban ránk, de nem valószínű, hogy ilyen közvetlen módon befolyásolná életünket.

A varázsigék amik működnek, de nem azt teszik amit vártunk tőlük:

Nem szabad ilyenkor a mágiát hibáztatni. Gyakran megesik az ilyesmi, ha nem pontosan határoztad meg a kívánságod, vagy elkalandoztak a gondolataid varázslás közben. Nincs más hátra, gyakorolj amíg tökéletesen nem megy!

Gyakorolj, és szakíts arra is időt, hogy olvass, tanulj, kutass. Talán arra is rájössz majd, miért is nem működött az előző varázslat. Gyakorold a meditációt is, hogy fókuszálni tudd a gondolataidat és próbálkozz különböző típusú varázslatokkal.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények