A Zen Tarot üzenete június hónapra

A kártyán egy kisfiú áll a kapu mögött és kifelé néz. Mivel nagyon kicsi még, és meg van győződve róla, hogy nem juthat át a kapun. Nem látja, hogy a kapu láncán a lakat nyitva van, csak le kellene oldania a láncot.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 5 / 1 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Amikor úgy érezzük, hogy kizárnak minket valamiből, általában azt érezzük, hogy mi is ilyen tehetetlen kisgyerekek vagyunk. Nem meglepő, hisz azok a tapasztalatok mélyen, kora gyermekkorunkban gyökereznek. A baj az, hogy mivel ez ennyire mélyen gyökerezik bennünk, újra és újra mint valami rossz lemez előkerül és lejátszódik az életünkben. Ez most egy jó alkalom, hogy megállítsd a lemezt, és ne gyötörd tovább magad azzal, hogy "kevés" vagy, ahhoz, hogy az álmaidat megvalósítsd vagy ahhoz, hogy elfogadjanak a többiek. Kutasd fel ennek az érzésnek a gyökerét a múltban, majd engedd elmenni ezt a régi fájdalmat.  A megértés fényében már észreveszed a nyitott lakatot, és beléphetsz a kapun oda, ahol mindig is szerettél volna lenni.
 
 
Ha most kirekesztettnek vagy csalódottnak érzed magad, jól van. Ez egy átmeneti időszak. Most ébernek kell lenned, nehogy fájdalommal és szenvedéssel töltsd fel magad. Most, hogy elveszettnek érzed magad ki fog megvigasztalni? De neked nincs is szükséged vigasztalásra. Az emberiség nagykorúvá ért. Légy férfi vagy légy nő, és állj a saját lábadra. Az egyetlen mód arra, hogy kapcsolatba kerülj saját magaddal az, hogy elindulsz befelé, hiszen legbelül, a középpontban még mindig él ez a kapcsolat. Fizikailag már rég elválasztottak az édesanyádtól. Erre az elválasztásra mindenképpen szükség volt ahhoz, hogy te magad is teljes értékű egyénné válhass. De a világegyetemtől senki nem választott el téged. Az univerzumhoz a tudatoddal kapcsolódsz. Ezt most még nem látod, ezért nagyon figyelmesen, éberen és nyitott szemmel kell mélyre ereszkedned önmagadban, és akkor megtalálod ezt a kapcsolatot.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények