Heti Horoszkóp (04.23-04.30)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4 / 8 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

 

Kos

 

Most megszabhatod, hogy mi történjék a munkahelyeden. Munkatársaid hallgatnak rád, s többször is kikérhetik a véleményedet. Ha ügyes vagy, akkor nagyon jó benyomást tehetsz a főnöködre! Szerelmi életedben jellemző lehet, hogy tanácstalan lehetsz abban, hogy kedvesednek mire lenne szüksége. Lehet, hogy nem azt nyújtod neki, mint amire vágyik. Ez igaz lehet a gyengédségre, de az szexre is. Fáradtabb vagy, s esténként nincs már kedved semmihez, legkevésbé ahhoz, hogy kísérletezgess.

 

Bika

 

Jól jön most a tanulékonyság a munkahelyeden, ez lehet a kulcsa a sikereidnek! Nagyon jól dolgozol, és hajlandó vagy arra is, hogy új területeken próbáld ki magad. A magánéletedben sok kapcsolatod válhat aktuálissá, különösen a barátságaid kerülnek előtérbe. Hívd fel a régi barátokat, akikről mostanában nem hallottál. Igaz lehet, hogy rendkívül kedvesen mutatod ki a ragaszkodásodat családtagjaid felé. Minden napra juthat egy kis meglepetés, ami segíthet az intim hangulat megteremtésében.

 

Ikrek

 

Fontos, hogy a kapcsolataid harmonikusan működjenek, hiszen a munkában is akkor tudsz hatékonyan dolgozni, ha jó légkör vesz körül. Gondozd egy kicsit igényesebben a munkakapcsolataidat! Ha ügyes és nyitott vagy, akkor jó lehetőségeket kaphatsz az előrelépésre. A magánéletedben igaz lehet, hogy szenvedélyessé válsz, s ezt jól kamatoztathatod a párkapcsolatodban. Birtokolni akarod kedvesedet, könnyen keríthet hatalmába a féltékenység réme! Igaz lehet, hogy rendkívül makaccsá válsz.

Rák

 

A meggyőzőerőd óriási, munkatársaid elfogadják a véleményedet, sőt rád bízhatják a munka megszervezését is. Érdemes felvállalnod ezt a felelősséget, előre juthatsz általa. Fogadd el, hogy a többiek igényt tartanak a segítségedre. A magánéletedben nagyon barátságosan viselkedsz kedveseddel, így a kapcsolatod erősebbé válhat. Határozottan közlöd az elvárásaidat, de a stílusod kifejezetten diplomatikus lehet. Így nem is várható különösebb feszültség a közös életetekben, kellemes lehet a légkör. Szervezzetek minél több programot.

 

Oroszlán

 

Nyitottan fogadod főnököd útmutatását, s ezzel a saját munkádat teszed könnyebbé! Látni fogja, hogy érdekel a munkád, s ez lehet az előrejutásod kulcsa! A magánéletedben több feszült helyzet is előfordulhat. A veszekedések hátterében a fáradtságod is állhat! Határozott vagy, nem rejted véka alá a véleményedet. Megtörténhet, hogy túl nyersen fogalmazol, s ezzel megbánthatod a családtagjaidat. Viselkedj egy kicsit diplomatikusabban! Fontos, hogy Te is mutass némi kompromisszumkészséget.

 

Szűz

 

Mindig céltudatos vagy, szinte az élet minden területén. A munkahelyeden most képes vagy szinte fanatikusan dolgozni, hiszen érzed, hogy könnyebben juthatsz előre! Óriási elvárásokkal rendelkezel önmagaddal szemben, de gondot jelenthet, hogy a munkatársaidat is bele szeretnéd kényszeríteni a feszített tempóba! A magánéletedben figyelmesen hallgatod családtagjaidat, ha megosztják veled a problémáikat, akkor mindig vagy egy jó ölteted. Óvakodj attól, hogy helyettük oldd meg a gondjaikat.

 

Mérleg

 

Friss aggyal látsz neki a feladatoknak, kreatívan kezeled a problémákat is! Ez megadja a lehetőséget arra, hogy változtass a napi rutinodon. Rájöhetsz arra, hogy miként tehetnéd sokkal könnyebbé a saját dolgodat, hatékonyabbá a munkádat. Sok izgalmas, új feladattal találkozhatsz, amelyek inspirálhatnak, - hozzájárulhatnak a szakmai fejlődésedhez. A magánéletedben makacs leszel, irányítani szeretnéd családtagjaidat, vagy kedvesedet! Nem csoda, hogy fellázadnak. Számíts arra, hogy megszaporodnak a konfliktusok.

 

Skorpió

 

Fáradtabbnak érezheted magad, lassabban dolgozol. Sok teendőd lehet a munkahelyeden, így kapkodásba megy át a munka. Nem csoda, hogy a nap végén úgy érzed, hogy szinte semmit sem haladtál. Aggodalomra nincs ok, lesz erőd ahhoz, hogy megbirkózz a teendőkkel! A magánéletedben nagyon igényled, hogy kedvesed törődjön veled. Egyszerű, hétköznapi figyelmességekre vágysz, például arra, hogy segítsen neked az elintéznivalókban. Ha így tesz, akkor Te is kimutatod a háládat.

 

Nyilas

 

Szívesen bővítenéd szakmai tudásodat, főnöködnek is tetszene, ha látná rajtad, hogy érdekelnek a fejlődési lehetőségek. Nézz, utána a képzéseknek s kiderülhet, hogy olyan is van közöttük, ami nagyon is testhezálló számodra. A magánéletedben igaz lehet, hogy makacsabb hangulatban lehetsz, s az alkalmazkodás sem megy könnyen számodra. Ha vita alakul ki a családban, akkor érdemes tudatosan törekedned a kompromisszumos megoldásra. Ha indulatosnak érzed magad, akkor inkább vonulj el.

 

Bak

 

Tévedhetetlen érzékkel találod meg a legjobb lehetőségeket az előrejutásra. Adj teret az intuíciódnak, most érdemes hallgatnod a megérzéseidre is! Nagyon fogékony vagy munkatársaid problémáira, mutasd ki feléjük a segítőkészségedet! A magánéletedben okosan osztod be az idődet. Mindenre jut időd, így sokkal gördülékenyebbé válhat az életed. Hogy neked is könnyebb legyen, kérd meg párodat, hogy vállaljon részt az otthoni munkákból. Ha megosztjátok az elintéznivalókat, akkor a kapcsolatotok is megerősödik.

 

Vízöntő

 

Most pontos útmutatásokat kell kérned a főnöködtől, hiszen úgy érezheted, hogy egy tisztábban kellene látnod a feladataidat. Ez jó taktika, - főnököd is látja, hogy valóban érdekel a munkád! A magánéletedben sok, színes programra vágysz, amelyeket családoddal osztanál meg. Azt tapasztalhatod, hogy nincs közöttetek egyetértés abban, hogy mivel töltsétek el az időt. Így előfordulhat, hogy inkább otthon maradtok. Figyelj jobban, hiszen könnyen alakulnak ki félreértések, vagy veszekedések. Most neked is türelmesebbnek kell lenned.

 

Halak

 

Makacs hangulatban lehetsz, s ez különösen a munkahelyeden éleződhet ki. Nehezen fogadod el munkatársaid véleményét, erőteljesen ragaszkodsz a saját meglátásaidhoz. Szinte képtelen vagy a kompromisszumokra, s ez sok vitás helyzetet teremthet. A magánéletedben érdemes apróbb kedvességekkel meglepned szerelmedet! Ki kellene már mutatnod tettekkel is, hogy fontos számodra. Nagyon jó ötlet, ha többet beszélsz neki az érzelmeidről. Ehhez teremtsd meg a romantikus körülményeket.Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények