Heti Horoszkóp (11.13-11.20)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Közkívánatra, a Facebook-ról a weboldalra költözött, hogy könnyebben elérhető, kedvelhető és megosztható legyen. Fogadjátok hát szeretettel az új, Heti Horoszkóp rovatunkat, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 4.63 / 8 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

A hétfői Telihold nem kevés kihívást tartogat számodra. A régóta halogatott szakmai problémák és az ellentétek a felszínre törhetnek. Ne veszítsd el a fejed, mert magad ellen hangolod azokat is, akik eddig rokonszenveztek veled. A változások kilendíthetnek az életritmusodból, de közelebb vihetnek az eddig talán csak titokban dédelgetett terveidhez. A hét közepén legyél óvatos a közlekedésben, mert a Hold-Merkúr feszült fényszögkapcsolata balesetveszély jelez. Csütörtökön próbálj meg minden vitát elkerülni, magánéleti feszültséget jeleznek a bolygók. A hétvégén elvonulnak a viharfelhők, energiaszinted a magasban ismét, használd ki a hétvégét, próbálj meg kikapcsolódni.
 

Bika

A hétfői Telihold alaposan felforgatja az életedet, a jegyedben lévő Hold szembenállása a Skorpió Nappal rendkívül érzékenyen érint. Nem érdemes belebonyolódnod a családi vitákba. Békebíróként sem biztos, hogy sikered lenne. Hivatásodban nem árt az óvatosság. Elég sok ellendrukker van a környezetedben. Mind azon munkálkodnak, hogy az eddig szépen felépített karrieredet tönkretegyék. Előfordulhat, hogy van egy “szívbéli” ügyed, amit már nagyon régóta szeretnél rendbe tenni. Társasági életed ebben az időszakban aktívvá válhat. A pénz miatt nem kell aggódnod, ha olyan dologra költesz, amit nagyon szeretnél, te úgyis csak a józan ész határain belül költekezel.
 

Ikrek

A hétfői Telihold, rád egyáltalán nem lesz hatással. A hét közepén azonban vigyázz a kommunikációval, a bolygók feszültséget jeleznek, régi ügyek kerülhetnek ismét elő, a párod vagy valaki a környezetedben provokálhat, és lehet, hogy hamar elveszíted a türelmed. De a sors nyerő lapokat ad a kezedbe, és a hét végén megérkezik a ritka lehetőség, amivel átugorhatod az akadályokat. Nagyobb vásárlást halassz későbbre, az értéktárgyaidra fordíts nagyobb figyelmet. A szerelemben romantikus rajongást élhetsz át, főként, ha valamilyen formában utazol. A hétvégén érdemes lenne most elvonulni a pároddal, mert a bolygók segítenek a kapcsolat elmélyítésében.
 

Rák

Megtalálod a módját annak, hogy megkap azt, amit akarsz. Még saját magad is megdöbbensz azon, hogy mennyire könnyű volt mindezt elérni. Szerencsésnek érezheted magad. Amikor azon kapod magad, hogy arra gondolsz: “most nincs időm arra, hogy szabadságra menjek”, inkább azt kéne gondolnod: “most van pár napom arra, hogy elutazzak”. Ha elveszíted az egészséged vagy a vitalitásod, akkor semmi nem fog működni az életedben. Csütörtökön és pénteken a jegyedben járó Hold nehéz fényszöget kap a Jupitertől, Vénusztól, Plútótól és Uránusztól, ez főleg a magánéletedben érezteti hatását. Néhány emberi kapcsolatod új színben tűnhet fel. Nincs értelme keseregni a múlton. Ha már nosztalgiázol, akkor inkább a szép dolgokat elevenítsd fel.
 

Oroszlán

A hétfői Telihold számodra rengeteg feszültséget tartogat, mind a magánéletedben, mind a munkahelyeden. A hétvégén azonban eljön a te időd, a Hold a te jegyedben tartózkodik.. az energiájától az energia szinted megemelkedik. Lehet, hogy egy érdekes ember hálójában akadsz ezen a héten. Talán nem a te eseted, de biztos nagyon sok érdekes tulajdonsággal rendelkezik. Egyrészt, lehet, hogy van egy mélyen spirituális oldala a személyiségének, de lehet, hogy csak jól van eleresztve anyagilag, vagy valami egzotikus helyről származik. Aknázd ki ezt a barátságot és fedezd fel, hogy hová vezet? Ha mással nem, egy-két tapasztalattal biztosan gazdagabb lehetsz.
 

Szűz

A hétfői Telihold számodra balesetveszélyt rejt, ezért legyél sokkal körültekintőbb a közlekedésben. A kommunikációdra is figyelj oda a hét közepéig, mert feszültséget jeleznek a bolygók, ami főleg a munkádat érinti. Most rendkívül fogékony lehetsz mások érzelmi állapotára, ami nagyon káros lehet negatív beállítottságú vagy romboló természetű emberek társaságában, mert a végén még rád ragad elnyomott hangulatuk. Próbálj segíteni másokon önerőből vagy csoportos formában. Eltölthetsz egy szép estét a barátaiddal, hogy megoszthasd velük örömeidet, bánataidat, de az is előfordulhat, hogy szívesen álmodozol magadban. A meditáció vagy más önismeret fejlesztő technikák igen hasznosak lehetnek ilyenkor. Folytathatod ezoterikus tanulmányaidat, még mindig sok új ismerettel gazdagodhatsz, és sokféle inspiráló élmény érhet az egész héten. Úgy tűnik, egy új kapcsolat is elkezdődhet, amely komolyabb lehet egy egyszerű kalandnál. Ha már kapcsolatban élsz, akkor tölts minél több időt pároddal.
 

Mérleg

Ez a hét rengeteg kihívást tartogat a számodra, de hát tudjuk: “teher alatt nő a pálma”. A hétfői Telihold az anyagi dolgaidat érzékenyen érintheti, ezért most csak a legszükségesebbekre költs.A hét közepén a munkádban és a magánéletedben feszültségek várhatók. de mivel a kompromisszum készségedről vagy híres, ezért most arra gondolj, hogy jusson is, maradjon is. Ha mindent felteszel egy lapra, könnyen csalódhatsz, ám ha mindkét irányba megpróbálsz nyitni, te kerülhetsz ki győztesen egy lelki csatából. Az a legfontosabb, hogy most a pénzügyeidet rendben tartsd. Semmilyen befektetést vagy vállalkozást nem szabad megkockáztatnod. Ha esetleg munkahelyet változtatsz, csak komoly harcok, és erőfeszítések árán teheted. Ezt a fontos lépést nem szabad halogatni, akármilyen akadályokba ütközöl is. Most inkább saját magadra számíthatsz, a saját erődből leszel képes boldogulni.
 

Skorpió

A hétfői Telihold érzékenyen fog érinteni, valaki vagy valami végleg eltűnik az életedből. Annyira felfokozott érzelmekkel reagálsz az emberekre és általában az élet dolgaira, hogy a hét végére teljesen kimerültnek érezheted magad. A szerelemben a héten kicsit feszültebb a hangulat, bár tőled függ, hogy sikerül-e feloldani a partneredben a bizalmatlanságot, akár még a szakítást is eredményezhet. A munkahelyeden a viták érzékenyen érintenek, még akkor is, ha nem a személyeddel vagy az elvégzett feladataiddal kapcsolatban robbantak ki. Szerdán a Hold Merkúr feszült kapcsolatának köszönhetően vigyázz az értéktárgyaiddal, legyél sokkal körültekintőbb.
 

Nyilas

Igaz, hogy a hétfői Teliholdnak nem igazán érezheted a hatását, de a feszültségeket a héten te sem kerülheted el. A hét közepén konfliktusokat, feszültségeket jeleznek a bolygók, próbálj meg kitérni előle. A tüzes jegyekben járó bolygók hatására az elevenséged nem ismer határokat.Úgy érezheted, hogy most nagyon nehezen találsz az energiaszintedhez megfelelő kihívást.Ne akard sürgetni a dolgokat. Egy új tanulási lehetőség adódhat számodra. Használd ki ezt a kínálkozó lehetőséget, mert nagyon hasznos ismeretekre tehetsz szert. Egy családtagod nagyobb figyelmet szeretne, ne hanyagold el.Újból visszatérnek az életedbe a pénzzel kapcsolatos problémák. Ha pénzt kérnek kölcsön tőled, alaposan gondold át, hogy ki szeretne visszaélni jószívűségeddel. A kedvező bolygóállásoknak köszönhetően családi életed központi szerephez jut ezekben a napokban. Boldognak és elégedettnek érezheted magad a hétvégére.
 

Bak

A hétfői Telihold a te életedre sem lesz különösebben nagy hatással, viszont a környezetedre igen, ezért próbálj meg most te sokkal toleránsabbnak lenni. A hét megfelelő alkalom arra, hogy a pénz és jogi ügyeidet rendezd. Vedd kézbe a dolgaid irányítását, legalább egy komolyabb rendrakás erejéig. A hétvége már sokkal feszültebbnek ígérkezik, főleg a munkádat és a családodat érinti. Előfordulhat, hogy már régóta reméled, hogy a képességeidet, szakmai hozzáértésedet, a munkádban való szívósságodat a feletteseid értékelni fogják. Ha esetleg ez most nem történne meg, nyelj egyet és az elégedetlenségedet és a megbántottságodat rejtsd el egy elégedett ember álarca mögé. Eljön még a te időd, már nem kell sokat várnod rá, a magánéletedre a hétvégén ugyan ez érvényes.
 

Vízöntő

Rengeteg feszültséget tartogat ez a hét, főleg ha nem jól sáfárkodsz az energiáddal. Most összeütközésbe kerülhet a munkád és a családod, nehéz két helyen teljesíteni egyszerre. Nem tudod eldönteni, mi a fontosabb a magánéleted vagy a szakmai előrejutásod. A boldogságodnak kéne a legfontosabbnak lennie, és a boldogság biztos hátterét, ha őszinték akarunk lenni, mindig a kiegyensúlyozott párkapcsolat adja .A hétvége már sokkal nyugodtabbnak ígérkezik, próbálj olyan programokat szervezni, ahol lehetőségetek van a pároddal kettesben lenni.
 

Halak

Csütörtökig kell kiböjtölnöd nagyobb veszteség nélkül. A hét elején a Teliholdnak és a Merkúr Hold feszült fényszögkapcsolatának köszönhetően balesetveszély leselkedik rád. Próbálj meg odafigyelni a közlekedésre, a hirtelen mozdulatokra és a háztartási balesetekre is. A hét közepén a főnőköddel és feletteseiddel is alaposan gondold át a kommunikációdat, mert vitás helyzeteket, feszültségeket jeleznek a bolygók. Péntektől a vizes jegyekben lévő bolygók jó hatással lesznek rád. A hétvégén szervezz olyan programokat, amelyben kiélheted a kreatívitásodat, álmodozásra való hajlamodat, akár egy ezoterikus rendezvényre is ellátogathatsz, mert a Neptunusz majdnem fél év után újra előre haladó mozgásba vált.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények