Heti Horoszkóp (11.27-12.04)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Közkívánatra, a Facebook-ról a weboldalra költözött, hogy könnyebben elérhető, kedvelhető és megosztható legyen. Fogadjátok hát szeretettel az új, Heti Horoszkóp rovatunkat, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.

Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 0 / 0 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

A hét feszültséggel indul, érdemes lenne odafigyelned a fizikai jólétedre és a mentális egészségedre. Ám a keddi Nyilas jegyében létrejövő Újhold megadja azt az energiatöbbletet és lelkesedést, ami az egész hétre kitart. Érdemes lenne most valami “újba” kezdeni, ez az Újhold egy remek lehetőséget hozhat az életed bármely területére.. A hét második felében a Bak jegyében csoportosuló bolygók rendkívül hatékonnyá és céltudatossá tesznek, ezt érdemes lenne a munkában vagy a karriered építésébe fektetned. A szombat kivételével remek hét áll előtted.
 

Bika

Hétfőn a Skorpió Hold hatására elnézőbbnek kell lenned, mert könnyen konfliktusba kerülhetsz. Kedden viszont a Nyilas Hold tüzes energiája nem lesz rád jó hatással. Hajlamos lehetsz elfojtani az indulataidat azokkal szemben, akik ténylegesen bosszúságot okoznak neked, hogy azután valaki másra zúdítsd az egészet a legkisebb hiba esetén is. Nagyban megkönnyítené a helyzetet azzal, ha megpróbálnád megfelelően kezelni és levezetni az indulataidat. Kerüld el a stresszt és a feszültséget, amennyire csak lehet, és próbálj meg lazítani. Csak az boldogul igazán, aki képes meglovagolni a szerencséjét. Könnyen válhat ez a hét az elszalasztott, jó alkalmak idejévé, pontosabban a hét első fele. Ha van gyermeked akkor az most különös figyelmet érdemel. Ha a szerelemben olyan ponthoz érkezel, amikor a szakítást fontolgatod, ne sajnálj pontot tenni az ügy végére. Ez a veszteség még nyereséget is hozhat.
 

Ikrek

A Kedden a Nyilas Hold számodra igazán meglepő dolgokat tartogathat, akár még érdekes találkozásokban is részed lehet. Talán ebből a Hold állásból te tudsz a legelőnyösebben profitálni. Csütörtökön és pénteken azonban a Bakban járó Plútó és Hold találkozásának köszönhetően a pénzügyeid kerülnek a fókuszba. Most alaposan gondolj át minden kiadást.A hétvégén viszont már Vízöntő Hold hatását élvezheted, komoly lehetőséged lesz az ismerkedésre. Amennyiben kapcsolatban élsz lepd meg a párodat valami váratlan hétvégi programmal.
 

Rák

A keddi Nyilas Újhold számodra nagyobb jelentőséggel bír, mint gondolnád. A rossz irányba tett erőfeszítések nem írhatok le csak úgy, az ember keservesen megszenvedi a dolgot. Ezen a napon ne bocsátkozz kockázatos tranzakciókba. Ahogyan az alkalom szüli a tolvajt, úgy a szorongás előkészítője a peches eseményeknek. Igazán nincs mitől félned még akkor sem, ha anyagi helyzeted kilátástalannak tűnik. Most a sors kegyeltjének tekintheted magad, mert az anyagi káoszból előbb kimászol, mint gondolnád. A csütörtökön és pénteken a Bakban együtt álló Plútó és a Hold ráirányítja a figyelmedet a bevételeidre. Majd a Bakba lépő Merkúr is felhívja a figyelmedet, hogy itt az ideje átgondolnod a kiadásaidat.
 

Oroszlán

A héten nem panaszkodhatsz az életkedvedre és az energiaszintedre. De ne felejtsd el sohasem véletlenül kapsz plusz energiát. A csütörtökön és pénteken együtt álló Hold -Plútó a Bakban, majd a Merkúr átlépése a ebbe a jegybe a munkára tereli a figyelmedet. Most érdemes felvenni a kesztyűt minden új kihívással szemben, a Bak a józanság és a fegyelem jele, nem lesz gond a kitartásoddal és a koncentrációddal. A hétvégi Vízöntő Hold viszont már a szerelemnek, szórakozásnak kedvez, szervezz programokat, mozdulj ki otthonról.
 

Szűz

Régóta nem jutsz egyről a kettőre családi vagy ingatlan üggyel kapcsolatban. A keddi Nyilas Újhold tartogathat neked meglepetést. Most érdemes erőfeszítéseket tenned, mert most minden adott, hogy átlendülj a holtponton. A munkafrontján viszont nem lazíthatsz, mert nagy a tévedés esélye, az irigyeid, rosszakaróid száma azóta sem csökkent, sokan irigylik a szervezőkészségedet. Az egészségedre viszont ügyelj jobban, védd magad a megfázástól, vagy vírusos megbetegedéstől.
 

Mérleg

A Nyilas Újhold egy új kezdetet jelenthet számodra, amennyiben elég nyitott tudsz és akarsz maradni. Most különös figyelmet kellene szentelned a társadalmi összejövetelekre és az információkra, mert profitálhatsz belőlük. A hét eleji Újhold a kommunikációra és az információgyűjtésre irányítja a figyelmedet. A csütörtökön pénteken létrejövő Plútó-Hold együttállás a Bak jegyében, majd a Merkúr jegyváltása a Bakba a magánéletedre irányítja a figyelmedet, ami elvonhatja a figyelmedet a munkáról. Próbálj meg egyensúlyt találni, most hosszútávon abból profitálhatsz, ha kitartóan és céltudatosan a munkán tartod a tekinteted.
 

Skorpió

A keddi Nyilas Újhold a pénzügyeidre irányítja a figyelmedet, most járj nyitott szemmel, mert előfordulhat, hogy új pénzforrási lehetőségre akadsz vagy sokkal előnyösebb munkaajánlattal találnak meg. A Bakban létrejövő Plútó-Hold együttállása, majd ebbe a jegybe lépő Merkúr megnöveli kitartásod és koncentrációs képességed, most bármit elérhetsz. Használd fel jól ennek a hétnek az energiáit, mert akkor a bevételeidből kedvedre költhetsz magadra és a szeretteidre.
 

Nyilas

Egy nagy lehetőség előtt állsz, kedden Újhold a Nyilasban, most érdemes bármi újba belekezdened, új terveket, célokat kitűzni. Itt a lehetőség a megújulásra, bármiről is legyen szó. Ez a hét számodra renkivűl eredményes lehet, ha megfelelően kihasználod. A csütörtökön és pénteken együtt álló Plútó-hold együtt állás, majd a Merkúr belépése a Bak jegyébe elég kitartással és fegyelemmel látnak el, hogy amibe most belekezdesz azt végig is csináld sikerrel. Bármi, ami újdonság, bármi, ami meghökkentő az most sikert hoz neked.
 

Bak

A kedden létrejövő Nyilas Újhold és a Bak jegyébe csoportosuló bolygók, Plútó-Hold együttállás, Merkúr belépése a jegyedbe nem igazán forgatják fel az életedet. Talán inkább próbálj meg arra vigyázni, hogy ne legyél túlzottan maximalista, legyél kicsit elnézőbb magaddal szemben. Mivel mások megszokták, hogy terhelhető vagy, ne engedd magadat kihasználni. Most nem kellene félned, hogy kapcsolatba lépj olyanokkal, akiket az ismerőseid esetleg “különcnek” vagy “idegennek” tartanak. Te úgy akarsz kötődni kedvesedhez, hogy közben a függetlenségedet is megőrizd. Ez így nem megy. Vagy kötődsz, vagy nem, vagy független maradsz, vagy nem. Lehet, hogy a régmúltban kihasználtak, de Te is belementél. Most lehetőséged lesz ezt újragondolni.
 

Vízöntő

Ezen a héten ne akarj sürgetni semmit, a legtöbbet akkor árthatod magadnak, ha megengeded azt az érzést eluralkodni magadon, hogy kimaradsz valamiből. Inkább próbáld meg ezt a hetet arra használni, hogy egy kicsit visszavonulj a nyüzsgésből és befelé figyelj. Ha éppen vizsgára készülsz vagy éppen tanulsz különösen értékelni fogod ezt az időszakot. A héten különös információk juthatnak a tudomásodra, talán ez lesz a legnagyobb kihívás, hogy ezeket ne add tovább, vagy ne reagálj ezekre. A hétvégén a jegyedben járó Holdnak hatására viszont ne maradj a négy fal között mozdulj ki, szervezz programokat.
 

Halak

A keddi Nyilas Újhold a munkádra irányítja a figyelmedet, lehet, hogy új kihívásokkal találod szemben magad vagy talán egy új munkatárs lép be az életedbe. A Bak jegyében csoportosuló bolygók a barátaidra irányítják a figyelmedet, most érdemes lenne kikérni a tanácsukat és meg is fogadni. Most nagyszerű alkalom nyílik a nézeteid kifejtésére. Most legyen önkontrollod és hallgasd meg mások véleményét is. Siker vágyad felerősödhet, de nem is marad el az eredmény. Olyan dolgokat vállalj csak el, amiket stressz nélkül el tudsz végezni. Most az önismeret terén nagyon sokat nyerhetsz, a hétvégi Vízöntő Hold alkalmával most akár gyakorolhatsz is.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények