Heti Horoszkóp (06.19-06.26)

A legtartalmasabb heti előrejelzés a Csillagösvény Jósdában olvasható! Tudd meg, hogy mi vár rád az elkövetkező héten, mire kell figyelned, milyen feladatod válik hansúlyossá a csillagok állása szerint? Ha tetszett, akkor oszd meg másokkal is, ha pedig bővebb vagy személyesebb előrejelzést szeretnél, keress bátran az elérhetőségeinken.


Krősz Zsuzsa, asztrológusÉrtékelés: 3.44 / 9 szavazat

A szerző, a Csillagösvény Jósda weboldalán megjelent írások és cikkek átvételét, utánközlését, idézését,
csak és kizárólag az írás előtt feltünetett elérési linkes forrásmegjelöléssel engedélyezi!

Kos

 

Monotonnak találod a munkádat, - csupa unalmas feladattal találod magad szemben. A munkáidat a kisujjadból is kirázod, már vágysz némi újdonságra. Azt szeretnéd, ha főnököd megbízna benned, komolyabb feladatokat adna neked. A magánéletedben fontos, hogy egymásra tudjatok hangolódni családtagjaiddal. Több időt kellene együtt töltenetek. Ez az, ami most nehezebben megy, így hajlamos lehetsz arra, hogy ajándékokkal kompenzáld a törődés hiányát. Ne halmozd el haszontalan holmikkal a gyerekeket.

 

Bika

 

Van energiád a kemény munkához, de mégis azt tapasztalod, hogy az összetett és sokrétű feladatok megterhelnek. Talán kevésbé tudsz figyelni, inkább elmélyült munkára vágynál. Ha csapatban kell dolgoznod, akkor nehezebben tudsz ráhangolódni a többiekre. A magánéletedben vágynál a szórakozásra, egy kisebb utazás jól jönne. Sok a tennivalód, de azért jusson időd arra is, hogy egy görbe estét csapj kedveseddel. Egy fergeteges buli biztosan felszabadítja a szenvedélyeket. Vágjatok neki kettesben az éjszakának.

 

Ikrek

 

Szétszórttá és közlékennyé válhatsz a munkahelyeden, most nem megy könnyen az aprólékos munka. Olyan információkat is megosztasz a többiekkel, amelyeket nem kellene. Ügyelj arra, hogy a magánéletedet mindenképpen hagyd otthon. A magánéletedben fontos, hogy ne hagyd, hogy eluralkodjanak rajtad az indulatok. Amikor fáradt vagy, akkor feszültté válhatsz, és ilyenkor könnyebben meglátod szerelmed hibáit. Legyél egy kicsit elnézőbb! A nagyvonalúság minden párkapcsolatnak jót tesz.

 

 

Rák

 

Szeretnéd megmutatni a munkahelyeden, hogy hosszú távra tervezel. Erre meg is lesz az alkalmad, felelősségteljesebb, de egyben nehezebb feladatokat kapsz! A magánéletedben befelé forduló hangulatban vagy, pedig kedvesed több alkalmat kínál fel neked a szórakozásra. Lehet, hogy pihenésre lenne szükséged, és akkor kedvet kaphatnál a közös bulikhoz. Rázd fel magad a levertségedből, ne hagyd, hogy szerelmed a barátokkal menjen bulizni! Nehogy kísértésbe essen egy könnyű kaland erejéig.

 

Oroszlán

 

Céltudatosan kezeled a munkádat, és ez mindig meghozza a várt sikereket. Nem lesz ez másként most sem, csak annyi a dolgod, hogy alaposan végiggondolod, hogy aktuálisan mit szeretnél elérni. Szerencsére meggyőzően beszélsz munkatársaiddal és feletteseiddel! A magánéletedben remek ötleteid adódhatnak arra, hogy mivel töltsétek el a szabadidőt. Találj olyan szórakozást, amely a család minden tagjának örömet jelent. Ha baráti összejövetelt rendeztek, akkor gondoljatok arra, hogy a gyerekek is jól érezzék magukat.

 

Szűz

 

Kitartasz a véleményed mellett, még akkor is, ha ezzel nem aratsz osztatlan sikereket. Kiderülhet, hogy megérte vállalni a véleményedet, a tehetségeddel kitűnhetsz munkatársaid közül. A határozottság lehet most az út, amely az előrelépéshez vezet. A magánéletedben fontos, hogy legyen alkalmatok őszinte beszélgetésekre! Most valóban lényeges mondanivalótok lehet egymásnak, beszéljétek meg kedveseddel, hogy mit vártok el egymástól. Így megelőzhetitek a nagyobb galibákat.

 

Mérleg

 

Te mindig kifogástalanul dolgozol, de ez nem mondható el minden munkatársadról. Most hajlasz arra, hogy keményen és kíméletlenül megkritizáld a rosszul teljesítő kollégákat. Talán attól félsz, hogy az Ő munkájukat is neked kell elvégezned. Próbálj meg finomabban fogalmazni, - a nyers szókimondás nem eredményez népszerűséget! A magánéletedben is kissé feszültebbé válsz, szinte egyszerre robban ki belőled az elfojtott harag. Szélsőséges esetben még látványos dühkitörést is produkálhatsz.

 

Skorpió

 

Lényeges, hogy mennyire vagy piszkálódó hangulatban, hiszen a rosszkedv is "ragadós" lehet! Most Te határozhatod meg munkahelyed hangulatát, de sajnos túlságosan morcos vagy ahhoz, hogy jól működjenek a kapcsolataid. A magánéletedben nagy szereped lehet abban, hogy kedvesed éppen vidám, vagy rosszkedvű. Ha úgy látod, hogy éppen jó a hangulata, akkor ne rontsd azzal, hogy minden egyes hibájára könyörtelenül rámutatsz! Inkább erősítsd meg az önbizalmát, mutasd ki, hogy fontos neked.

 

Nyilas

 

Használd a kapcsolataidat a munkahelyeden, kedvelnek, és szívesen segítenek neked a többiek! Ha naprakész szakértelmed mellett személyes varázsod is megnyilvánul, akkor biztos lesz a siker! Ha egyeztetni szeretnél főnököddel, akkor a visszafogottabb, kedves stílus lesz célravezető. A magánéletedben izgalmas napokra számíthatsz, minden napra juthat kellemes időtöltés. Találj ki te is valamilyen különleges szórakozást gyermekeidnek, - olyant, ami újdonságot jelent számukra.

 

Bak

 

Sikeresen kezeled a munkahelyi kapcsolataidat, hatékonyan tudsz együttműködni munkatársaiddal. A főnököddel való kapcsolatod is jelentősen javulhat, ami megkönnyebbülést jelenthet számodra. A magánéletedben csendes napokat élhetsz meg családtagjaiddal, talán egy laza este is belefér az életedbe, - kedvesed társaságában. Szenteld a következő napokat a pihenésnek, azt is megteheted, hogy egy hosszú hétvégét csinálsz, ami mindenkinek élményt jelent majd! Utazzatok el legalább néhány napra.

 

Vízöntő

 

Nagy energiákkal dolgozol az előrelépésért, ennek eredménye is lehet most. Főnököd értékeli a munkabírásodat, nyilvánosan is megdicsérhet. Az elismerés szárnyakat ad neked, két ember helyett dolgozol majd. A magánéletedben felpezsdül az életed, több jó programra is van kilátás. Sorra keresnek meg a régi barátok, egy igazán fergeteges buli reményében. Rájöhetsz, hogy hiányzott már egy laza este, amikor elengedheted magad. Valamikor neked is le kell vezetned a stresszt. Nem jó, ha kizárólag a munkáddal törődsz.

 

Halak

 

Eredményes heted lehet, jó érzés, hogy ezt csakis önmagadnak köszönheted. Jól dolgozol, és ezt a főnököd is észreveheti. Olyan gesztust tehet feléd, amellyel kifejezi a megbecsülését. Ez nemcsak pénzbeli juttatás lehet, hanem valamilyen kedvezmény is. A magánéletedben kevesebb időd és energiád jut családtagjaidra, kissé elhanyagolod őket. Ne csodálkozz, ha elégedetlenkednek, vagy a morcosabbik arcukat mutatják feléd. Különösen igaz ez kedvesedre! Fontos lenne, hogy egy kicsit jobban odafigyelj rá.


Krősz Zsuzsa


Rólunk mondták

További vélemények